en stina på små rosa moln.

Igår var en helt underbar dag med två helt underbara vänner, Malin och Janna made my day i Linköping. Träffas ju inte så ofta så det blir helt enkelt en upplevelse varje gång. Och åka tåg är ju inte helt fel det heller, bara sitta och slappna av och se världen utanför svischa förbi. Och sen skratta lite i smyg åt mannen mittemot som sitter med sin franska parlör och gestikulerar för sig själv, och att killen brevid efter en sida i sin fina dyra universitetsbok somnar  =)

Sen blev det en tur upp till karlen som lyckats få bihåleinflammation, härligt härligt. Och han klagar ju apsolut inte, nejdå, hrm . . . Väntar nu på att middagen ska bli färdig så jag kan åka dit igen och bara vara och ha det mysigt en helt ledig lördagkväll.

Mamma och jag tog oss en tur runt bygden idag, Smaka på Tjust, jag var ju tvungen att äntligen få smaka på kalvdans som mamma lovordat så många gånger, inte för att det smakade så mycket men det var ju inte äckligt heller. Men vi har verkligen smakat idag, samarin nästa =)

-fluffigt värre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback