helgen v 30 och tiden fram till idag.

Dags för en uppdatering har jag fått höra, så gör en snabb en. Förra helgen då fikades det med Mikkis, snabblunchades med Calle som jag saknat allt för länge, solades och lästes i min otroligt spännande bok. Fick även höra kloka ord från Lars.

Det jobbades några timmar på lördagskvällen, basade minsann över stället den kvällen =)
Självklart klarade vi inte helgen utan att jaga efter småkalvarna igen, för typ femte gången den veckan  . . .

Söndagen urartade bra, for en sväng till staden och jag måste säga att jag är nöjd med situationen ;)

Mamma och jag var och såg Mamma Mia häromkvällen och gud så glad jag blev av att se den!

Jag har även klippt mig, ska styla till håret nån dag så ni får en fin bild. . . Passade även på att fika med Tes och vilken fin kväll det blev, spanade in lite fönster och planerade inför lördag.

Jag måste också säga att min rädsla för insekter ännu en gång gjort sig påmind. . . Tes bara skrattar när hon hör mig berätta om detta men det var faktiskt en enorm vårtbitare inne i mitt rum mitt i natten och förde världens oväsen! Som tur va släppte mamsen ut den . . usch! Till mitt försvar kan jag säga att min farmor alltid skrämde upp mig om vårtbitare när jag var liten . . =)

"Jag ser redan härifrån en snygg frisyr."
"En snygg frisyr? Inte en Stina i snygg frisry då? Nehe."
=)

americas dairyland.

Ah, snart ska jag ta min bok och sätta mig ute i den sköna värmen. . .kanske ringa lite och sen avsluta med en promenad...skönt.

Hoppas alla får en trevlig fredagskväll!

ledig.

Idag är jag ledig! Kunde jag valt en bättre dag?


gullungar.

Ingen bio, istället fick vi springa efter de här gullungarna genom brännässlor på rågfältet ... mm, så härligt röda benen är nu, och det kliar!!


Nu blir det ett glas nygjord saft, mm jordgubbar, körsbär och vinbär, min favorit!

en liten fundering till...

...hur kan en människa bli så faschinerad av en annan människa. . Hur kan man vilja veta precis allt om någon? Minsta lilla skröppel och misstag, vad man gjorde från den stunden man lärde sig gå till hur dagen var på jobbet. Ögonfärg, hårfärg, favoritkaktus och alla livs levernes släktingar. Det kanske är därför vissa håller ihop hela livet, de får reda på nåt nytt varje dag och det håller kärleken vid liv. Är det så måntro?

Idag vill jag rekomendera en sång av Brolle JR som sätter sig hårt på känsloknölarna...
..Vaken igen

min lilla rock'n'roll.

Det är härligt att bara fundera, ja ibland i alla fall, ni vet när man faktiskt har bra saker att fundera på.
Min närmsta framtid behöver jag inte fundera så mycket på, jag vet vart jag ska tillbringa hösten, idag sa nämligen the boss att jag har min plats kvar i teamet vilket känns skönt då pengarna kommer fortsätta rulla in och jag kanske kan börja se mig om efter ett eget boende, inte en dag för tidigt. Men resten av min framtid är det nog snart dags att börja lista ut...jag kan inte bli fast här för evigt, nån gång måste jag iväg! Kanske göra som Janna sa, plugga nån termin i Linköping eller hitta nåt sommarjobb bara för att komma iväg från staden. Men samtidigt, har jag en anledning till att stanna kan ju jag ju inte bara ge mig iväg...eller?
Nej, jag måste nog ändå, man kan inte bara leva på känslan av trygghet jämt, då blir det alldeles för träigt.

Det är varmt idag men när jag kom hem från jobbet gick solen i moln och det blev kallt. . . nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och säga att vi åker på bio, men som vanligt när jag verkligen vill nåt så säger hon att "nej vi tar det en annan gång". Men men, kanske bäst att lägga sig och sova istället, ska ju jobba hela dagen imorgon igen...

Vilken optimist va? =)


lördag.

Årets byfest gick av stapeln på lördagskvällen. Som vanligt trevligt sällskap och roliga lekar . . .

 
Ser kanske lite roligt ut men jag har en flaska med vatten mellan benen som ska i hinken utan att använda händerna

 
Det är svårare än det ser ut, en strandmadrass som ska bli rund . .
 
Liten spik  =)

fredag.

Efter en hård dag på jobbet var jag helt klart värd en myskväll och jag fick en också =) God mat och trevligt sällskap, och jag fick ju välja film....Kunde inte blivit mycket bättre.
"Vad sexig jag känner mig, när jag står här med Hugh Grant i handen . ."
H

shake n' bake.

Idag sov jag halva dan, då menar jag verkligen det. Fick hostmedicin som slog ut mig totalt! Men sen muntrade Lang upp med lite kompishäng på torget i Vimmerby, glass och muffins, mycket goda muffins (ta åt dig nu Frida). Trevligt besök fick vi också =)
Efter torghänget bar det av mot minigolfbanan, måste säga att jag är skitsexig när jag minigolfar =)


                                                                                                                                                      
         
 

vill inte se en bulle till!

-jag har jobbat två dagar, sammanlagt sexton timmar och jag ger redan snart upp!
Imorgon ska jag jobba elva timmar på bara en dag! Ursäkta hört talas om att börja lite försiktigt, nej nu är det mycket som händer i staden Vimmerby så nu ska allt klaffa för turisterna. Men jag vill snart inte se bröd eller höra en ugn pipa.

I hopp om att min lediga torsdag ska bli solig inhandlade jag idag dessa:Cross my fingers!

12.

Om tolv timmar är jag på jobbet. Det är helt sjukt att det är så. Måste gå och duscha så jag slipper det imorgonbitti.
USCH!

lasse x 2.

Min efterlängtade Winnerbäck konsert har ägt rum!
Sa jag nåt om att fredagen var underbar så var då lördagen inte långt efter. Vilken stämning!
Det går nog inte att beskriva i ord, man måste ha varit där, i Gamleby, i smeten, bakom ungen på pappans axlar med gula peltor, bredvid Tes, framför Lars och ett stenkast från Frida och Kosta. En upplevelse jag aldrig kommer glömma!

        
                                    
                             
                  
       

jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

tjejer.


Ja vi är då helt klart ett helt underbart gäng!
(några av deltagarna)

Kvällen blev helt otroligt lyckad! Alla var så finklädda och glada och främst av allt hungriga, tur att jag lagat så mycket mat :) det åts och spelades kubb och sjöngs lite singstar. Vi fick lite skvaller, uppdateringar och allt var till belåtenhet. Jag måste helt klart säga att det var den underbaraste kvällen hittills i mitt liv. Det ska helt klart bli tradition. Ja så nu får vi hållas oss mätta till jul, då i alla fall jag tycker att vi drar ihop ett julbord med knytis, vad säger ni tjejer?
 
Måste säga att jag är rätt stolt över mig själv, jag hann med det jag skulle, med hjälp av grannen och att Malin och Janna kom lite tidigare. Jag såg visst väldigt rolig ut där jag sprang i mina högklackade skor :) Och att jag lyckades med mitt hår! Bara det är en bedrift :)
nu gäller det.

Torsdag: handla och hjälpa mamma städa i ordning kanske börja ställa fram sängarna osv., hämta partytältet och fixa fram stolar och bord.
Fredag: AH! stor panik kommer infinna sig då min mamma jobbar halva dagen sen lämnar mig ensam i köket då hon och pappa drar till "landet", mat ska lagas, röror ska röras, kläder ska hittas, partytältet ska upp, regndansen ska dansas baklänges, det ska dukas och göras fint, grillen ska fram och jag ska hinna göra allt som behövs för att vara en god värdinna =) puh, men det kommer vara värt allt besvär då mina underbara vänner kommer hit, allihop! Det trodde vi aldrig!
Lördag: en liten sovmorgon, kolla alla så de fortfarande lever, fixa frukost och vinka av smått trötta vänner för att sedan börja om med dusch och kläder inför den stundande Winnerbäck konserten som kommer bli helt underbar!

Jag har haft semester i snart tre veckor och först nu börjar det komma igång lite.

det är nånting som gnager.

Efter att ha spenderat en otroligt tråkig födelsedag i min ensamhet i sängen då jag känt mig hängig hela dagen borde jag haft tid till att tänka. Men nej, det är som jag undviker allt som har med tankekraft att göra. Mycket har hänt på sistone, mycket som jag inte vet hur jag ska hantera. Jag vet inte hur jag ska ta mig fram utan att ställa mig på stället och bara knipa munnen och inte säga något. Inte röra mig eller verka överhuvudtaget bara stå helt tyst och stilla. Jag har äntligen fått ett eget liv igen, jag gråter inte lika ofta, det händer men inte varje dag. Jag träffar mina vänner och har det helt underbart i deras sällskap, jag träffar nya människor och försöker ha något slags socialt liv. Ändå tar det stopp ibland. Men jag har lärt mig att det bara är att kämpa vidare trots alla motgångar och uppförsbackar. Det är inte längre tråkigt med mulna dagar, det är en anledning till att plocka fram en bok eller fotoalbumet eller sortera garderoben. Det är inte svårt att ringa till nån eller ta tag i en gammal kontakt som mest legat och skräpat i adressboken, livet går vidare. Bra Stina, tänker ni nu, vilka framsteg. Ja säger jag då, men det är en lång väg kvar. Och jag är så glad som har så många vänner som ställer upp. Det är nog såna här upplevelser som får en sålla, det låter kanske illa men det visar sig vilka ens rätta vänner är. Faktiskt.

Wow, jag har nog hunnit med att tänka lite idag ändå, men ändå inte det jag borde tänkt på, men kanske ska göra klart det jag kommit fram till under det ämnet. Man kan inte ge mig en vecka att ta ett beslut grundat på så lite, eller kanske så mycket jag vet inte riktigt vilken kategori det faktiskt hamnar under. Jag är en komplicerad person med ett komplicerat liv, en vecka räcker inte för att ta ett så pass avgörande beslut som jag tror vederbörande vill att jag ska ta. Och nu känner jag mig dum som skriver ner detta här istället för att ta det mellan fyra ögon. Men detta är också en grej med mig det är såhär jag funkar. Jag skriver ner mina känslor och hoppas allt löser sig ändå.

Jag har ett eget liv nu och det är så jag vill ha det, ett eget liv med mina vänner runt omkring mig tills det att jag känner att nu kan jag lugna ner mig och börja tänka på framtiden.

Mitt hittills längsta inlägg, hoppas jag inte tråkat ut er.

870708.

Kräftan

Kräftans element är vatten och hennes härskarplanet är Månen
vilket gör henne väldigt ombytlig och känslig.
Av naturen är Kräftor alltid familjekära, beskyddande och sympatiska.
Hon offrar mycket av sig själv för att få det
att fungera i familjen.
För henne är inte individen viktigast, utan gruppen.
Väldigt få kräftor blir ledare eftersom
de tycker illa om att styra andra.
Om en Kräfta ändå lyckas hamna i en chefsposition slits hon
mellan sitt sluga affärssinne och sin genuina
empati för de anställda.
Hon mår bäst om hon jobbar i en kreativ miljö
där hon kan utvecklas,
gärna med något vårdande inslag.


Månadens råd:
Våga tänja på gränserna
du har både styrkan och
viljan att genomföra
allt du önskar.


Happy birthday to me.

min bästa vän.

" Okej, är han snäll, trevlig, ren, skötsam och snygg? "
 
Lars - du anar inte hur mycket jag älskar dig, du är den bästa vän man kan ha, det är bara du som kan säga en sån sak, du är underbar!

söderköping.

Vi ställde oss inte i kön till de stora glassarna, vi höll oss till en bägare, men oj vad gott det var, mest efterlängtade glassen på hela sommaren. Och nu ska det bli en tradition, vi ska åka dit varje sommar Janna och jag. För vi hade det helt underbart i det fina vädret, trots värmen och bristen på AC :) jag menar hur ofta utbrister man: Jag läcker! mitt på E22? Vi fick oss en liten tur i Västervik där vi stannade på vägen hem och åt en helt underbar middag.

                           
Det fanns mycket att välja på =)


                       
Vi vandrade av oss glassen . .           Underbar utsikt!

                       
Hrm, har man inte AC så har man inte =) Och min pizza Jonas i V-vik =)Tack gumman för en underbar dag!


 

bravader.

Ja som nummer
1 då kan jag ju säga att jag tar det som en komplinmang när folk tror jag är äldre än jag är, det brukar vara tvärtom annars.
2 att det varit mycket Tes på sistone och det är jag inte ledsen över, världen behöver fler Tes!
3 helt plötsligt tog allt en vändning, en bra sådan, leder? Jag vet inte, det värsta med mig  är att jag har svårt att prata om sådant för jag är så himla velig jämt!

Imorgon bär det av till Söderköping med Janna, det ska bli härligt jag hoppas vi får våran glass!!!SOL!