ångest och ensamhet.

Länge sen jag kände mig så ensam som jag gör ikväll.
Det är fint väder luften är varm och det händer tydligen saker överallt, men här sitter jag.
Alldeles ensam.
Ska det vara såhär?
Är det för att jag annars jobbar jämt som ingen frågar om jag vill göra något?
Är jag så jävla tråkig att umgås med?
Vad är det för fel på mig!?


kompromiss.

Ja efter ett långt gräl, tårar och lite skrik så betsämde sig mamma och jag för att kompromissa om mina tapeter. Det slutade med att mamma inte orkade mer och jag fick som jag ville. Det kallar jag en bra kompomiss!
Så nu ligger mina nya tapeter i en låda och bara väntar på att få sättas upp!

Igår kånkade jag soffa med Mikkis, det var girlpower det, ingen annan kunde gjort det bättre.
Idag kånkade jag jord. Dock med lite ryggont från igår men har man lovat hjälpa till så har man. Plantering lika med superträning!

Nu har antalet hantverkare äntligen minskat, från tre snickare, en elektriker och en målare är det nu bara en målare kvar och ibland en elektriker. Skönt, nu kan man sova i alla fall till 7.30 på morgonen, gäsp.
Dags att börja planera semester på allvar!

hola belgrad.

Ja igår sattes sig Tes och Stina framför tvn för att heja fram Sverige till final. Vi började entusiastiskt med våra flaggor och det snaxfyllda bordet, stämningen var på topp! Men efter några minuters röstande tappade vi modet . . . men samtidigt var vi väl inte direkt förvånade . . . Men det blev i alla fall en trevlig kväll :)
Bra avslutning på en trevlig dag, fick lite besök av Mikkis på kvällningen också, alltid lika trevligt gumman.

Varit på ännu en konfirmation idag, denna tog dock bara en timme, vilket var tacksamt för rumpan. Och lille Victor var så duktig, fattar knappt att jag har en kusin som har en son som är 15 . . puh tiden går!

             

"Ja jag gick ju fyra år på konsthögskolan och nu står jag här och ritar lite ränder för Eurovision."

ikea.

Japp idag drog jag med mig Tommy til IKEA. Blev Tommy som shoppade loss minsann :)

 Ja, Bee movie biet :)

           


and who am I?

Frida! Tack vare dig mitt lilla ylle så har jag fastnat för denna otroligt smaskiga serie :)
Ditt prat och fem avsnitt på raken i söndags (synd att jag missade de sista tre och sjunger varje tisdag kväll) så har jag helt klart fastnat i Uper East träsket.

GOSSIP GIRL!

mina bitches.

Men tjejer, das gang, jag har träffat så många av er på sistone men glömt att meddela: 11/7 tjejmiddag hos mig, kommer inbjudningar :) Hoppas datumet funkar?


vänner utan er inget.

Denna veckan har varit underbar. Mickis, Bikerboys, Lang, och Malin. Massa vänner som förgyllt min tid ... Ni anar nog inte hur mycket!

Det sägs att när man minst anar det så händer det oväntade saker. Jag trodde det stämde in på mig men nu har jag tappat tron. Jag vill att något spontant ska hända att det där riktigt oväntade sker som får mig att hoppa av glädje och sjunga lovsånger av hela hjärtat. Det sägs också att det med tiden kommer, det kommer säger de och klappar en på axeln men i själva verket tänker de, nej hon har ingen chans här i livet hon har misslyckats totalt. Men visst jag vet att jag misslyckats med både det ena och det andra och det tynger mig och jag behöver hjälp upp från botten. Jag vill ta mig till ytan. Det kanske kräver att jag själv blir spontan. Att jag själv tar stegen. Men vid närmare eftertanke brukar det också gå fel . . . .
Pojke P, det här är inte det enda du läser som jag skrivit, eller hur.

seriöst.

Det är lördag, fick sovmorgon, men tro inte huset är lugnt och tyst för det. Nej, idag kom elektrikern! Det är lördag! Lite lugn och ro borde man väl få?!

Begravning igår. Den var fin. Vi kommer alla sakna vår tenor.

Min bror och jag drog på fotboll på igårkväll. Helt underbart att FBSK vann, det kändes mer värt att sitta i kylan då liksom .. .. Men sen firade vi med pizza så kylan försvann rätt snabbt.


  Peace, mannen.

gungor.

Att det kan vara så kul att bara gå en promenad, jo om man går den med Lang så kan den vara helt underbar.
Förutom den jättestora blåsan jag har på min stortå idag. . .
Hur eller hur bestämdes det att i sommar ska vi ta en dag och turista, här där vi bor. Vi insåg att vi vet nog inte allt man bör veta om staden. Toppenidé måste jag säga.

Jag är allergisk mot byggdamm. Det kliar och retar och får mig att må illa. Typiskt då att hela huset är fullt av det.
Och snart måste jag bestämma mig. Nån som vill hjälpa till? Tapeter är för snygga nuförtiden.


"Stina, tittar vad jag ser, gungor!"

konfirmation.nu

Igår var jag på årets första av två konfirmationer. Jag hade helt glömt bort hur tråkigt det är att sitta still i en och en halv timme och titta på femtonåringar som egentligen inte vill stå framför en fullsatt kyrka och tala om Gud. Men det lyftes lite av spelet där tre av lärjungarna utbrister i Yes!, och slår high five när de får veta att Jesus uppstått :)

Det blir inget Sthlm farande den här veckan. Istället är hela huset invaderat av snickare och målare som ska byta våra fönster och diverse tapeter, då bla. i mitt rum och jag måste denna vecka bestämma hur det ska se ut. Så just nu ligger hela mitt rum i lådor ... ojojoj. Så mycket för de lediga dagarna.

Men efter mycket flyttande på vinden finner vi årtalet då huset är byggt. 1895 minsann!"Ja nu kommer sommargästerna, de är som egyptens gräshopper".

vecka 20.

Då är jag ledig från tisdag till fredag och då ska det åkas tåg :)
Stockholm och Norrköping är mina mål. Hur eller hur ska det bli skönt att få komma bort lite.

Planerar nu också sommarens tjejmiddag. Massor av skoj ska vi ha!


Over and out for now.

ignorera inte ett faktum.

Jag har inte gått vidare, idag insåg jag det. Och jag hatar mig själv för det. Jag hatar mig själv för jag älskar honom fortfarande. Jag har ljugit för mig själv för länge.
Men det är fan inte lätt att gå vidare. Det har gått sex månader och vissa suckar numera över att jag fortfarande mår dåligt och har hakat upp mig. Men fatta min situation!?

Det finns ingen mening med nåt. Allt är bara skit.

vågen ljuger du kan vara smalare än du tror.

Den kör vi på. Har 1kg kvar till målvikten men vi kan säga att jag redan är där då :)

Jag tog mig i kragen med lite hjälp. Men det verkade inte beröra så mycket. Vad jag vet. Kanske ignorerar det och kör på som vanligt. Gör inte mig nåt egentligen men vore kul med lite respons.

På bilverkstan idag (ja igen delarna var inte hemma igår), alltid bra service där. Både bilen och jag är som nya när vi kommer därifrån.

Snart dags för kören, men först ska jag se klart Will o Grace. Yey.


jag är ensam jag är inte stark se mig hugga se mig slå.

alltid kan man glädja nån.

Slang, den här är till dig :)

UPPFÖRSBACKE!
    

Det är nu dags för ett långt mail, du vet man skriver allt man känner sen trycker man på skicka och sen kan man inte ångra sig! Det är dags.
Kanske inte nu, kanske imorgon eller på onsdag eller kanske till helgen.. .. ..
Ta mig i kragen nån!

   


årets första sibyllaglass.

Intogs med mina motorburna vänner, bikerboysen, söta som socker ;)Hatar just nu Apoteket i min lilla stad. Där kommer man in, fullt med folk och långa köer. Och personalen visar ingen förståelse för att man blir lite förvirrad i allt springande, usch! Om man inte vet förklara då istället!

Idag hände nåt jag inte trodde skulle hända, men oj vad glad jag blev inombords. Hjärtat tog ett extra skutt liksom fast jag vet att det inte får det, dumma hjärtat! Dumma mig som fallit för denna smått undliga man!

Har tilldelat mig själv några vuxenpoäng:
- deklarerat helt själv
- varit på verkstan med min bil helt själv
- funderat på en bra konfirmationspresent till min kusins 15åriga sondet vi förut kallat kärlek är nu mer som ett förbund.


vart har solen tagit vägen?

Här har man en förmiddag till övers och så är solen helt frånvarande!
Hallå?! Jag är smått upprörd.
Här vill man fläka ut sig på gräset med en skvallertidning av högsta kvalitet. Hallå!?

2000 dollar

det är vad min kära arbetskamrat (manlig) ska få om han vinner vadet/tävlingen han har med sin vän.
Denna tävling går nämligen ut på att inte klippa sig  ... ... haha. Grejen är bara den att arbetskamratens hår växer väldigt bra.
I alla fall, vadet slutar när första man klipper sig och denne måste då betala den andra 2000 dollar  ....
Måste säga att vi fnissade glatt åt honom när han idag köpte diverse hårprodukter bla. inpackning.

Undrar hur det kommer se ut ... ...
image23