valborg.

Japp, då har man vårstädat lite och är redo att fira valborg med fina vänner. Blir det vanliga gänget vilket jag ser fram emot massor. Är sugen på att leka med Skrållan också, såg en så söt liten valp på stan förut så jag fick lite hundabstinens. Ska åka ut och våldgästa min kusin också sen när han ska skaffa valp igen . .:) hundtokig för tillfället, iaf små hundar.

Har målat naglarna och ska precis lägga ansiktsmask och göra mig redo för kvällen. Köttet är marinerat så nu är det bara att vänta på att regnet ska sluta . . .Men vi överlever nog ;)

I alle fall ha en trevlig valborg alla mina söta goa underbara vänner.

puss

det blir nog kärring av dig med.

Malut, här kommer tre saker jag inte förstår mig på just nu,

  • Modeslavar, okej visst är det kul att handla nya grejer och så men man kan inte ha allt bara för att det nämns i Sofie's mode typ. Vissa grejer är grymt fula, andra bara obekväma. . .nej sparar hellre pengarna till roligare saker.
  • Graviditet, inte själva prosessen i sig utan allt tjat runtomkring. Visst jag kommer säkert också bli lite smått galen när det blir min tur men just nu är det bara för mycket. Tycker det är rätt skönt att tillhöra de ca 10% i den här stan som inte ska föda barn i år. Får jag höra en förlossningshistoria till blir jag knäpp.
  • Folk som inte har annat för sig än att klaga, på precis allt! Tror jag hört det mesta denna vecka. Det värsta av allt är när man får höra att kassarna på jobbet är för dyra, ja men ta med dig egna kassar då!!

 

Som dessa, vem vill gå i dessa?!


var ska jag börja.

Ja då var det ett tag sen jag faktiskt satte mig när framför datorn och bloggen. Men har man ett liv så har man :)
I alle fall hade jag en riktigt mysig helg, jobb och lite häng hos Etti och Tulle, Djursdalarundan i otroligt fint väder med mor och faster, solhäng hemma på trappen med en glass och mammas sällskap, fotboll i Djursdala med Etti och Jonas för att heja på Jocke som dessväre åkte därifrån med ett vridet knä . .

Så måndagen började med att herr envis skulle upp och jobba men inte ens kunde stö på benet så det var bara att invänta sjukhustid vilket han fick men som vanligt är sjukvården i den här stan inte den bästa så det blev bara humbug av alltihop och Jocke fick snällt halta hem igen med en burk smärtstillande och rådet att komma tillbaka om det inte blev bättre. Kan bara säga att vi åker till västervik diretk nästa gång nåt sånt här händer. Fy fan rent ut sagt.
Men ett litet ljussken den dagen var att jag hann med att luncha med fina Frida och Tes, inte dumt alls :)

Tisdagen fortsatte med mer jobb och såklart ett träningspass, svettigt värre :) visade sig att vårat favopass kommer bli flyttat till tisdagar och torsdagspasset försvinna så nu ska vi börja med våra promenader på torsdagarna istället! Pepp.

Igår spenderades hela dagen på jobbet, ovanligt, och kvällen med lite packning och stupande i soffan.
Och nu sitter jag här, väntar på att sista arbetsdagen för veckan ska börja. Imorgon och resten av helgen är jag ledig! Verkar som att Valborg kommer firas med goa vänner och lite grillning, inte fel alls!

Nej nu ska jag fixa lite lunch. Ha det gott vänner.

puss

vår.




såå mycket.

Är så mycket jag vill pränta ner men jag känner att jag hinner inte riktigt så det kommer nån annan dag.
 
hej

På jobbet. Men egentligen vill jag vara he...

dsc00187 (MMS)

På jobbet. Men egentligen vill jag vara hemma med jocke. Stackarn, sjukvården i den här stan är inte mycket att jubla över. Smärtstillande och sjukskrivning men inget mer. Suck. Hoppas mina vänner haft en bra dag. Själv hann jag med en lunch med frida o tes innan jobbet vilket inte var fel. Nej nu ska jag ta en kopp kaffe sen jobba vidare! Puss på er


hospitalet.

Ja sitter och väntar på att klockan ska slå åtta så hjärtat kan ringa sjukan. Får se om vi blir sittande där idag . . .sötnöten vred knät igår och idag kan han inte stå på benen utan hasar sig fram så vi hoppas att de tar emot honom idag.

Hörs senare.

Mer fotboll idag. Dock är det mycket sköna...

dsc00287 (MMS)

Mer fotboll idag. Dock är det mycket skönare ute och jag har trevligt sällskap här på kanten. Rundan var härlig idag, solsken, frisk luft och vacker natur. Hörs imorgon Puss på er!


Lite vin och tv gör min lördagkväll. Vi si...

dsc00286 (MMS)

Lite vin och tv gör min lördagkväll. Vi sitter hos etti o tulle och spekulerar kring prinsessans mogna bryt från jonas, ja Tjena. Firar smguld till hv också, inte fel där inte :) imorn ska mamma o jag gå djursdalarundan sen står fotboll på schemat. Puss på er


intressesmurfen antecknar.

Äntligen hemma!
Har varit tre långa dagar på jobbet som egentligen skulle varit en ledig dag och en dag med endast tre timmar men nu blev det cirkus över 20 timmar istället! Men det är inte dumt för plånboken, det gillar vi nu i flytttider! Jag menat vi ska ju dela alla kostnader vill ju inte låta J dra hela lasset det är liksom inte meningen med sambolivet, man ska hjälpas åt!

Så nu ska det slappas i soffan resten av eftermiddagen. Har hoppat i mysdressen och det skönaste med hela klädbytet var faktiskt att ta av sig bhn, det kan va bland det bästa som finns att bara ta på sig en stor tshirt.
Ah.

Nej nu ska jag slänga mig i soffan och se på när solen går i det stora svarta molnet som kommer dundrande . .regn kanske? Vore skönt, det blir mys i soffan med älskling ikväll!

Ha det gott!

puss

guu så gött!

Nu är vi på gång, åh vad vi är på gång!
Nu ska Stina ta tag i det här så in i norden!

Heja mej!

Okej! Vem beställde snö?!

dsc00285 (MMS)

Okej! Vem beställde snö?!


hyper.

Friskis, jag bara älskart!
Hopp och skutt är helt klart min grej!

Så nu ska jag hoppa i duschen, skutta till köket och göra en macka och sen göra ett snyggt saxhopp och landa vackert i soffan där resten av kvällen ska spenderas!



umbapaejeja!

marabou passion/chili.

Nu har de gjort det igen, en ny chokladkaka och inte kunde jag låta bli den den här gången heller. . .förpackningen är ju rosa och fin och Viktor hade gjort en så fin exponering idag!

Första sniffen är mjölkchoklad med ganska stark passionfruktsdoft . .
När man biter i den finns små knapriga bitar av passionen som smakar friskt sen kommer en liten smak av chili som växer sig lite starkare men inte så man storknar sen blandar den sig med passionskrispet och det blir en riktigt angenäm smak . .jag gillar den. Inte så söt som mjölkchoklad är annars.

Helt klart godkänt!
Testa den . .vad tycker ni?





rubrikstopp.

Kommer faan inte på nån så jag skiter i det :)

I alle fall varje helgen riktigt lyckad . .fredagen var lugn, kvällen spenderades i Djursdala med fotboll och fika.
Lördagen hoppade och skuttade jag med Friskis vilket var skitkul hoppas det kommer fler såna pass.
Sen efter lite framotillbaka med planeringen blev det mat hos jocke med johanna och jonas och sen pumpen på det! inte fel, träffade Jossa och Micke vilket var ännu roligare! Som vanligt springer man på folk som är kul och träffa och sen andra som man inte riktigt vill vila ögonen på . . uhhhhhh.
Söndagen, ja söndagen fluttade vi inte oss från soffan en tum , jo vi gick och hämtade sjukt god mat på sweet Chili som helt klart är min favorestaurang just nu!

Idag har det varit kvalitetstid med jobbet . hehehe :) tack vare, eller vad man nu ska säga , att Terese fortfarande inte kommit hem från sin semester fick jag lite extratimmar vilket man inte tackar nej till.
Tack gumman , ,eller nåt?!

Just det, har fått igång bloggen på mobilen så nu kan jag uppdatera även när jag inte har tillgång till datorn! Nice!

Ta hand om er!

puss

Snart blir det mat! Ha en trevlig l...

dsc00284 (MMS)

Snart blir det mat! Ha en trevlig lördagskväll!


Nu träning. . Ska bli kul o dansa lite . ....

Nu träning. . Ska bli kul o dansa lite . . :Btw slutade matchen 1-1 igår :-)


Står o fryser på en fotbollsplan . . . Sku...

dsc00282 (MMS)

Står o fryser på en fotbollsplan . . . Skulle vagt långkalsonger :) men positivt är att djursdala vinner :)


Livet i en kartong . . Men det är skönt at...

dsc00281 (MMS)

Livet i en kartong . . Men det är skönt att ha kommit igång!


vidskeplig.

Asså jag är inte den som brukar tänka på spöken och vålnader och sånt men fan igår fick jag vatten på min kvarn..Helt plötsligt på jobbet utan nån som helst anledning satte högtalarsystemet igång av sig självt!
Hellu!?
Det pep och sprakade och förde ett himla liv och inget kunde vi göra åt det. Vi drog ur telefonerna i kassan där vi satt men det sprakade fortfarande i hela butiken!
Creapy!
Hehe . .Emma t.o.m. hotade jävelskapet men då pep det ännu högre . .

Uhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu . . .

Nu är jag helt övertygad om att det spökar på min kära arbetsplats  :P
Inte varit där idag men ska ner och handla sen får höra då om de haft besök av några sura vålnader :)

spoooooookeyyyy!

aska.

Jag kommer pga all uppståndelse kring askan från Island skylla på den hela dagen om det nu bestämt ska vara mulet idag . . Jag är ledig och vill ha sol och blå himmel. Men istället kyligt och sollöst. Typiskt, bara för att jag skulle vara gullig och följa med sötnöten till Djursdala ikväll och kolla fotboll. . .men jaja finns ju varma kläder.

Tänker lite på Terese på jobbet som är fast i Egypten och Lang som är på väg från Thailand och fastnat på Cypern. Hoppas ni får åka hem snart!

Och ingen tvättid fanns idag heller så blir att packa lite mer grejer . .börjar få ordning på allt känner jag.
Vi ska gå och köpa första stora grejen till lägenheten idag, ett kafebord till balkongen!

Men först frukost!

puss

solsken.

O härinne sitter jag och glor.
Nej har faktiskt packat lite idag och pysslat så varit duktig. Tar en liten extrapromme på väg till jobbet sen.
Älskar att det äntligen blivit vår!
Nej nu ska det pysslas med mig själv en stund med så man inte skrämmer livet ur nån på jobbet sen ;)
hehehe.

Nej ha en bra dag allihopa!


a bro on the go.

Idag gjorde Stina en en typisk Stina . .hon höjer volymen i ipoden och börjar vicka på hela kroppen . .går ut, låser dörren och vickar vidare utan att se grannen . . hahahahahahaha den är bra :) men vad gör man inte när livet leker och man bara vill leva! Hade idag första fikarasten ute, drog på mig skinnpajen och tog en kopp kaffe med mig ut i solen . .sköööönt! Så blev riktigt pepp på att ta en promenad efter jobbet vilket också gjordes har nu avnjutit god mat och ska inta soffan för häng med gänget i Grey's. . . .

Btw, hur skön är inte Barney?!


SATC2

Jajajajajajajaja, snart är den här!
Tog mig jättelänge innan jag fatsnade för SATC men nu kan jag inte sluta . .såå bra.
så definitivt kommer jag se film nummer 2!!!!


självförtroende.

Jag är så jävla bra så det är synd om resten!

Moaahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaha!



var bara tvungen, ibland är man det ;)

icas nya reklamfilm.




hehehhehe.

-tycker du?!

- nej.

monday.

Ja sumerar helgen som lyckad då jag hunnit med både jobb och fritid. . .haha inte ofta det händer ;)
Som sagt var lördagskvällen urkul trots att jag saknade en del ansikten . .fast några hade giltiga skäl att inte delta.

Idag kom jag upp riktigt tidigt och sprang ner till Ica för att inhandla frukost och diverse ingredienser till tacopajen jag ska knåpa ihop sen. har i alla fall hunnit städa upp lite här hemma och ska snart ställa mig i duschen och funderar starkt på att ta en promenad i det fina vädret!

Hoppas alla haft en bra helg och att ni får en fin vecka.

puss

bääängt.

På nåt underligt vis är det detta namn som ekar i huvudet efter lördagens bravader . .undrar why?;)
I alla fall hade jag en otroligt rolig kväll hos denna underbara varelse



Många nya ansikten och en del man sett förut :)



Som sagt en riktigt kul kväll!


hoppla.

Har lite och stå i men kommer med en update senare.

tjo!

hejhejhej.

Gårdagen då . . . spenderades med Mamma och extrasystern för dagen, min kusins dotter C. Vi shoppade loss i V-vik och bara hade det mysigt. Kom hem med en skjorta, ett linne och ett par vardagsgympadojer . .funderar på att ha skjortan och ett par leggings imorgon när vi åker till Linköping . . hm ja får se får se. . .
I alla fall tog tiden med mor nästan hela dagen så när jag kom hem var det bara att svida om och dra iväg på et otroligt aerobicspass som jag verkligen tog ut mig på . .skönt!!!!!!!!!!!! O kul hade vi ,  ,fast de sista stegen fick jag inte riktigt in får öva lite till nästa gång :)

Insåg senare på kvällen att jag borde satt pengar på hockeyn . .jag tippade nämligen HV och DIF till final för några veckor sedan . .hade ju kunnat vara rik nu eller i alla fall lite  . . :) Nu är det bara att hålla tummarna för HV i år igen!

Nej nu ska det ätas frukost . . insåg dock att jag glömt at upp blåbären så de får tina . .aja det löser vi . .
Ha en fin fredag, själv ska jag jobba och sen åka till Åhl och fika . .hörde nåt om årets sista semla från Gullringen?! ;)

Ha're fint vänner!


muckler.

Har sjuuukt skönt ont i muskulaturen,
så uppdatera lite mer imörn när det värsta lagt sig :)


saturday.

Ser fram emot lördag så mycket att jag började skutta lite förut av bara tanken på lördag.
Ska åka till Malin min underbara Malin och kolla in hennes nya lägenhet och få träffa massa härligt folk.

SER FRAM EMOT!

frukost is tha shit!

Bara för att man är hungrig tar det sjukt lång tid att koka ägg!
Men har bestämt mig för att äta en ordentlig frukost och då ska det vara ordentligt.
*Rågbröd med ägg som pålägg
*Ett glas apelsinjuice med järn
*En tallrik fil med blåbär

Ska börja packa lite smått idag och även hinna med en lång promenad var det tänkt . .fick även en timma extra på jobbet vilket inte är fel, kul att A tänker på mig, ibland är man bortglömd, har väl jobbat för länge.
Jaja, nu ringer snart klockan :)

Hej hopp


då var det igång igen.

Peppen är på topp, hade jag inte så ont i armarna skulle jag lätt ge mig ut på en promenad i den ljumma kvällen men som sparar nog den tills imorgon . . :)
Har i alla fall tagit ut mig ordentligt på friskis ikväll! Ska bli skönt att ge sig påt på torsdag igen!

Btw. nån som vill följa med på Dansbandpass på pumpen den 17? Det är ett gympapass till dansbandsmusik . .låter la sköj?





så rätt så.




Tänk på att de tår du trampar på idag, kan sitta ihop med den röv du måste slicka imorgon.

klotter is NOT tha shit.

I alla fall tycker nog inte pälsaffären mittemot det . . de har fått investera i nya fönster och lite ny gul färg idag då nåt pucko valt att klottra "päls är mord" över halva fasaden . . finns ju dumt folk te allt!

Är lite anti allt just nu och mycket har att göra med folk som inte har nån koll what so ever. Är otroligt mycket negativ energi i luften just nu så jag tar en paus.

Eller i alla fall tills efter gympan.

puss

utvilad.

Ja faktiskt kan ni tänka er att jag känner mig utvilad efter helgen.
Kan vara att jag blivit bortskämd hela helgen av min familj, Jockes familj och av älsklingen själv.
Har hunnit med att äta massa god mat, umgåtts, promenerat i solen ett antal ggr, och kollat på lustiga filmer och även käkat lite påskgodis.
Kunde inte blivit en bättre helg.
Nu ska jag slappa lite innan några timmar back on work. Hoppas på en lugn dag idag . . .snälla!?


Mys inne idag och mys ordentligt!

puss


blåkulla.

Vi ses där va?
Kommer ikväl efter klockan 22 ;)
Hehe.

Idag blir värsta dagen på jobbet, inte för att gårdagen var någon barnlek heller . . . . . . . . .  . . . . .  .  .. . .
Men biter ihop och längtar till tre lediga dagar . . orka rinte ut och festa ska nog försöka ta vara på det fina vädret istället och komma utvilad till jobbet på måndag! hehe, vuxenpoäng :)

I alla fall ha en fin påsk om vi inte hörs mer i helgen!!

kram