Dagen börjades med en fin frukost dukad av...

dsc00317 (MMS)

Dagen börjades med en fin frukost dukad av min älskling, nu blir det middag på balkongen, helt okej faktiskt ;) puss


det.

Jag har idag invetserat i en bok på cirkus 1339 sidor, 79 spänn kostade den så mycket läskig bok för pengarna. Dagen i linköping har varit great, fick äntligen träffa Malin! Även första gången jag kört själv runt  i Linköping så är rätt stolt över mig själv!
Efter en tur i centrum med lite shopping och god lunch drog jag ut till Tornby och Biltema /Ikea, ja på Biltema sprang jag bara ett snabbt ärende men på Ikea blev det lite smågrejer, även lite saker från Ikano :)

Sen skulle jag sätta mig i bilen och köra hem och det är väl ingen som missat att det regnat konstant hela dagen? I alla fall så körde jag försiktigt och när det öste ner körde jag nog inte mer än i 70, trots vädret med 3cm vatten på vägbanan ska idioten om, han kör alltså om i ösregn . . jag koncentrerade mig för att inte få vattenplaning och måste även ha koll på bilen bredvid ifall han tappar kontrollen av bilen. JÄVLA IDIOT!
Vet inte om han var värst eller idioten i Kisa som inte kunde köra bil överhuvudtaget, vilka stolpskott det finns i trafiken!! Kvittar om man har bra uppsikt och koll på bilar bakom och framför det händer ändå alltid nåt oväntat.

Så det var den lediga dagen, imorn är det dags för dårhuset igen, jobbet är liite körigt just nu då staden är invaderad av fotbollsspelare.  .. men jobbar bara halvdag . .skööönt!

Så nu sova!!

puss

sweet!

Imorgon åker jag till linköping!

tvättar skor.

Mina fina vita skor var inte så vita längre så gav mig på att tvätta dom, vi får väl se hur det slutar :)

Legat på soffan hela eftermiddagen, Janna och Jörgen var här på förmiddagen en sväng det var trevligt.

Snart kommer älskling hem då ska det lagas grekpanna :)

Ser ni hur händelserikt mitt liv är? :)

I alle fall imorn blir det 30årskalas hela dagen.

Och Malin , jag kommer på torsdag!

Puss på er

när danska blir svenska.

- ursäkta, har ni pölsebröd?
Men med ett mer danskt uttal . . .jag står som ett fån och kopplar inte överhuvudtaget vilket hon måste förstå då hon säger "korvbröd" i ett försök att väcka mig :) hehe, det är ju så logiskt egentligen men min lilla hjärna fattar lite trögt ibland ;)

Så nu ska jag sova, förhoppningsvis funkar danskan bättre imorn. .

Btw. luktar öppna hundmatsburkar skit, hade ett par i kassan idag som stått öppna lite för länge och innan vi kom på vad det va som luktade hann jag få kväljningar tre ggr.. . .unshusch.

Intressesmurfarna antecknar allt hoppas jag ;)


puss

back in buisness.

Första dagen på jobbet kan nog sammanfatts med dunket i mitt huuvud! Nog för att jag visste att det skulle vara rörigt men inte SÅ rörigt. . .ysch pysch. Men men det är bara att ta nya tag och ladda väskan med panodil så ska nog dagens timmar flyta på dom med.

Frida var förbi på en liten fikastund på balkongen igår, hon hade bakat jättegoda frallor!
Och nu blir det nog en tripp till Linköping nästa torsdag! Woho!

Nej frukosten kallar!

puss på er

jag har abstinens.

malinabstinens
jannaabstinens
jossaabstinens
saraabstinens
nicoleabstinens
tesabstinens,

fridaabstinensen stillas imorgon då fröken pettersson kommer på husesyn,

men annars är jag så fruktansvärt sugen på mina närmsta vänner just nu!
det måste vi göra något åt!



Då har sista semesterdagen för sommaren gått den med, förrådet har blivit något mer i ordning och middagen avnjöts vid sjön.

Nu har jocke fixat mackorna tills imorn och båda har vi lunchmat, jag börjar iofs inte förrän 15.00 men kommer nog hoppa ur sängen i lagom tid för en morgonpromme. Nu är sommarens lata dagar över och nu ska det köras stenhårt!!!

Hopp hopp, dags att tömma kameran :)

puss

bakdag.

Har precis tagit mig en välförtjänt dusch! Trodde det skulle vara lite svalare idag eftersom det regnade när jag vaknade men icke sa nicke. Satte mig på cykeln och svingade mig mot centrum  och när jag mötte min bror på stan var jag varm som en gnu! Och inte blev det bättre på vägen hem med korgen full av diverse bakgrejer. Men jag bytte till dom minsta shortsen jag kunde hitta och det skönaste linnet jag äger och ställde mig med degbunken i högerhanden och måttsatsen i den vänstra, , emellan jäsningarna fick tvättkorgen en omgång i maskinen och på strykbrädat. Så med frysen full av frallor, kanelbullar och russinkakor kan jag med gott samvete inte göra ett piss imorgon, sista dagen på semestern!

hopp

just so u know.

Jag är varm som ett element på vintern men jag har blivit brun på kuppen så det är fan värt ett.
nu ska jag njuta mina sista tre semesterdagar.

puss

vaaaaaaarmt!

Man ska inte klaga men svetten rinner som ett vattenfall, det är VARMT så in i vassen!

Men tack vare värmen fick vi en skön kväll på sjön med gänget igår, det var varmt hela kvällen så vi grillade, badade, åt kräftor och en väldigt kladdig kladdkaka med jordgubbar!

Så idag hade vi en inneboende så jocke fick spela lite tvspel :) vi hade även fam Starenflykt på besök för en fika, Tovesnuttan var varm hon också :)

Tog oss ett välbehövligt dopp i Juttern förut med, det var skönt flöktade och var precis lagom svalt!

Btw var dagen i Gränna och min födelsedag helt underbara! Lasse var KUNG i torsdags!!!!!!

I alle fall nu ska jag packe klart, imron drar vi till Ystad för att på måndag inta bornholm!
Ha det gött!

puss

Det är stort, det är underbart det är meli...

dsc00310 (MMS)

Det är stort, det är underbart det är melissa, laleh och lars i linköping! <3


kaffe och marianne.

Finns det mycket godare än att suga på en mariannekaramell (nej det är inte tantgodis) och ta en slurk kaffe på det? Nej det är inte mycket som slår det, ja kanske kebabpizzan på Shalom förut men det hävdar jag var gott bara för att jag var dööhungrig efter lite semsterhäng på Borgargatan.

I alle fall har jag fått lite uträttat idag, bla fortsätter planeringen med pappas 60års present, den börjar ta form nu. Lyckades få till ett seriöst samtal med min bror förut, i telefonen, hellu, är väl helt enkelt ett tecken på att vi börjar bli vuxna, även om samtalet innehöll en planering om fylleskjuts ;P

Så nu ska det bestämmas om vi far mot Gränna imorn vilket det verkar som, kanske också lite minigolf på kvällskanten. Är även lite flotthäng med kräftor på g att bli inplanerat.

Måste också få igång vårt modem, vårt fasta modem vill säga, just nu har vi fortfarande kvar Jockes sugmobila men tack är väl det annars hade vi gått under. Jag som är lite seg på att ringa, hatar att ringa kundtjänster osv. . .

Nej kaffet kallnar, puss på er mina sommarfina gullungar :)
Känner ni den positiva känslan? ;)

Btw, vill bara lägga in en liten kommentar angående H-fredsfestivalen osm fick läggas ner lite hastigt och lustigt förra veckan . . Det var väl ingen större chock då de senaste åren varit lite fattiga för bolaget. Men de la ju ner pga dålig biljettförsäljning och jag har knappt hört nån som skulle dit i år och helt plötsligt skulle alla dit! men AHLLÅ!? Varför kom ni på det nu en vecka innan!?
Nej de grävde sin egen grav Hultsfred så enkelt är det!

Hejrå!

för att hålla med.

Jag håller med Linda till 100%, snälla, gulliga människor solen skiner inte inomhus ta av er solglasögonen för i helvete!!

SÅ nu fick jag det sagt!

Tänkte bara tala om att jag fyller år på torsdag och då åker jag och Jocke till Linköping och kollar in Winnerbäck på hemmaplan!



Puss på er


Idag åker vi stor båt och njuter av Väster...

dsc00308 (MMS)

Idag åker vi stor båt och njuter av Västerviks skärgård.


ledig ledig ledig.

JA semestern är igång och vi går ut hårt ;) som i tisdags då vi satt på en altan hela dagen eller igår då jag mamma och en av hennes arbetskamrater tog en nöjestripp till Ullared :)
Kunde gjort mitt allra första tvframförande men valde istället att undvika kamerorna, jag och alla andra som var där . . ingen ville vara med och personalen bara suckade då tvteamet var ivägen. Men fick se både Morgan och Boris (som mamma btw höll på att meja ner med vagnen) och skådespelarna kanal5 anlitat för att spela in en scen med . .fusk och båg det där programmet säger jag bara.

I alla fall kom jag hem med lite nya grejer till lgh :)

Idag har vi städat och grejat lite och nu är Jocke på sommarfest med jobbet så jag får lite tid för mig själv :)

Har ni det bra i sommarvärmen?

puss