japanskt.

Funderar på att skruva ihop mitt gamla soffbord och sätta mina puffar runt och göra en liten japansk hörna där köksbordet brukade stå . . :) vore väl nice Johanna då kan du komma och äta?! ;)
Fick en söt present från Ingrid med . .hehe den var nice!

Kollar just nu på fuskbyggarna med älsk, vet ju inte om man ska skratta eller gråta ner man ser programmet. . .man skrattar åt snickarna som börjat bygga ut men inte rivit ytterfasaden på huset och man gråter med familjen som fått sina pengar och drömmar grusade.
Men halleluja för martin timell!
:)


.det var ju som när man byggde koja som liten, fast man gjorde det bättre.

tjolahopp.

Har precis avverkat en lång dag på jobbet,
även plockat ner mitt köksbord som i helgen flyttar till linköping. . .behöver inte sakna det länge eftersom malin ska ha det istället. . får åka och hälsa på ibland!

Men är liksom lite hungrig med och vet inte vad jag ska äta. . .ah löser sig nog.

Ha det gott.

låten i allas huvud just nu.

Ja har hunnit med både promenad i solen och ett pass på friskis i eftermiddag så jag har varit duktig!
Så därför ska jag laga en flötig pastarätt som belöning ;)



Hehe, den här är lite till Tina , ,hon undrade vem som gjorde låten till TV3s trailer för Sandhamn . .och här har vi den, låten alla kan just nu  . . :) Hehe. .

Dolce Joe!


icas nya reklamfilm.




Ja denna vecka är det bara att bita ihop, påskveckan är en intensiv men sjukt kul vecka att jobba . . så kanske blir lite frånfälle här på bloggen men ska försöka uppdatera så mycket jag kan!

Glad påsk annars!!

helgen som var.

Började underbart i fredags då älsk och jag gick ner och la fram vårt tapetförslag och sen vandrade hemåt för att sälja mitt köksbord till Malin :)
Sen var det bara att göra sig i ordning inför jobbet, men innan jobb hann vi med att sitta på jockes balkong och sola lite! Hur skönt som helst!
Efter några timmar på jobbet bar det av till ryggan med Frida och Tes för god mat och trevligt umgänge!

Lördagen blev en shoppingdag då vi strosade lite och köpte lite nödvändigheter inför flytten. Den fortsatte sedan i Åhl med fika, blåsippsletande och till slut även middag innan tre timmar på jobbet. Dessa tre timmar avslutades med pizza med Johanna och Frida!

Söndag, minus en timma gjorde sig påmind och jag sov mest ifatt den medans gullet spelade boll. .det åts våfflor och vi åkte till H-fred för att lyssna på fina kören som jag hoppat av. Sen blev det återigen tre timmar på jobbet.














bara så ni vet.

Så älskar jag solen!
Har haft en underbar helg.
Uppdaterar mer imorgon tror jag ingen inspiration just nu :)

puss

spring!

Vår, alltså .  :)
Årstiden ni vet .  :)

Hehe, idag har jag sprungit omkring lite med langen det var inte fel.
Har kollat mitt blodtryck och fick ingen större reaktion på resultatet så chansar på att det var bra . .
Och jag har hämtat min nya fina blommiga tygskor på posten . . iiii :)

Har helt enkelt haft en skön ledig dag och den är inte slut än.

hej hopp

hardworkwork.

Med denna låten i tankarna går jag tre timmar till jobbet och umgås med två otroligt mysiga tjejer som jag är glad att jag har som arbetskamrater. Mest längtar jag efter att få komma hem och umgås med min underbara pojkvän som alltid ställer upp för mig i vått och torrt ♥ jag har det bra.


hemmaoutfit.

Haha, den tänker jag inte lägga upp. Som det diskuterades igår, när jag går hemma, och många andra med mig, har jag kläder på mig som jag absolut inte visar mig ute i . .om jag inte måste springa och handla några meter bort iofs, men va fan ingen bryr sig då heller :)
I alla fall, orka klä upp sig när man bara ska vara hemma och pyssla lite och vara ledig, sen händer det att man springer ut ibland och träffar folk men då är det ju bara och byta om . .
Så just nu sitter jag i alldeles för stora mysbyxor en kort ttröja som visar magen :) stora sockar och en myströja på det. Perfekt bara vara hemma outfit!


Tog just en liten powerwalk, inte dumt. Så nu ska jag lapa tvserier på tv och bara slappa !

Slappa lugnt!


modigt.

Jag drar mig alltid för telefonsamtal, alltid vet inte varför för när man väl ringt och pratat klart känns allt bra. Men innan är jag sjukt nervös och måste få igenom i huvudet flera ggr vad jag ska säga . .
Nån mer än jag som är så?
I alla fall ringde jag äntligen till mödravården idag för att förnya mitt recept på piller, det tog cirkus fem minuter med alla frågor och så och sen bara tack och hej. .och det har jag gått och grämt mig över i en vecka . .men men nu är det gjort i alla fall. Ska ner dit och kolla blodtrycket imorgon och sen gå igenom lite inför den stundande cellprovskontrollen i höst . .. urk, ska nog börja gräma mig för den istället . . .som Malin sa, det är det skriftliga beviset på att man börjar bli gammal :)
(Fast mitt bevis var nog när sköterskan frågade hur länge jag ätit mina piller och jag inte kunde räkna ner . hahaha. .det var ju aplänge sen jue.)

Hade en jättetrevlig kväll med Malin igår, först satt vi på fiket och snackade lite sen följde hon med mig hem en stund för lite soffhäng. . .hon ska köpa mitt köksbord :) (kompispris) så redan nästa vecka åker det upp till Linköping :) så inga middagsbjudningar efter det :)
Johanna vi får ta igen det i sommar! :P

Nej nu skriker magen efter frukost!

byebye

vårtrötthet?!

A frågade idag om jag också drabbats av vårdeppen och det har jag nog, är sjuukt trött hela tiden. .och sen blir det ju inte bättre av folk med otroligt svart aura heller. . .känner man sig inte på topp please ta inte ut det på oss andra allmänt glada männsker!

I alla fall sitter i väntan på Malut och fika! Blir nog ingen friskis ikväll fikar mycket hellre med henne och tar igen en massa! Och sen mår inte Frida bra heller och tråkigt utan sällskap . .*hoppas du kryar på dig gumman!*

Nej ska börja förbereda maten, blir tortellini fylld med ricottaost och en krämig baconsås :)
Blir en lååång promenad imorgon =)

Hej hopp kalops!

tisdag.

Det började precis regna . .piss. .hade tänkt snöra på mig tygskorna idag , ,jaja får väl bli prommeskorna igen då . . :)
Jaja snön försvinner i alla fall.

Idag bär det snart av till jobbet. .ser fram emot eftermiddagen då det ska fikas med Malin , ,ska bli sköj!
Sen är det ju friskis ikväll med, woho!

Nej nu ska facet på och håret fönas.

höres


icas nya reklamfilm.



hehe. .

btw är inte vi i vimmerby berörda av strejken  . .vet att några undrat. .

hejhopp!

Bara så ni vet så har jag hunnit med en promenad mellan tvättarna också :)
Nu ska jag sätta termometern i steken och sätta på dammsugaren .. . .

peace

heldag.

Blev en heldag med mina föräldrar igår . .och senare på kvällen även en stund med Jockes familj. Så en helt underbar dag med andra ord.

Inatt har jag sovit underligt. Jag har börjat drömma lägenhet, tapeter och möbelkombos . . .gah! Jag vill sova.. . .men men Jocke har tydligen samma sjukdom :)

Idag står tvätt på schemat. . .och lite städning och matlagning. Blir nog en bra dag detta med.

Så hoppas ni får en fin söndag!


lalalalalalalala.

Kollade på Så ska det låta igår och sjöng med i EMDs låtar så hårt att jocke funderar på att starta en fejangrupp mot just den nämnda gruppen :)

hehe :)

Nej nu ska jag inta makrillmacka till frukost och sen svänga ihop det lilla av mitt hår som är kvar, försvann typ 3 cm igår, och sen följa med mina föräldrar till Mörlunda och kolla på möbler.

Btw så åker det mer hår i maj då jag ska klippa mig inför stundande bröllopsbesök. . .phew.

Sååå hej hopp ha en trevlig dag!

puss

inte på humör.

Just nu är jag trött.
Trött på folk som tror att man kan lösa all världens problem bara genom att knäppa med fingrarna.

Så jag tar mitt dåliga "jagärledighelafredagenhumör" och går till frissan och ser hur mycket som åker av i ren frustration . . . . . . .


brabrabra!

Jag har så bra:
 
arbetskamrater
vänner
familj
pojkvän.

Kunde inte få bättre.
Jag njuter!


snö!!

Det snöar.
Igen.
Bara så ni vet om ni inte redan dragit upp rullgardinen.
Suprise!
Snö.

Trodde våren var på väg nu men kanske var sista rycket. . .meh, hade ju tänkt åka hem till mamma i helgen och glo på snödroppar i solskenet . .aja. Hoppas på allt att den snart smälter bort!

Spenderar min dag på jobbet. Bara så ni vet.

puss


träningsvärk!

Kommer lugnt ha det imorn . .kändes att man varit borta i två veckor men samtidigt så skönt att kunna köra igen!
Nu ska jag försöka hinna med så många pass som möjligt.
Försöker även få till lite promenader nu så jag blir pepp till Vårruset i maj.
Vill gärna ha sällis på promenaderna så bara hör av er!

Nu ska jag blanda ihop en mycket god sallad och knapra lite nötter framför tvn.
Ikväll blir det Simpsons, Hemmafruarna, Puman och kanske Nervvraket om jag inte hunnit somna :)

 


Idag körde Yvonne riktiga klassiker, vilka minnen, denna var först ut!
Boomboomboom!

körslaget.

Börjar på lördag!
Ska du kolla?
Det ska jag :)

Kolla in körledarna här!

Tror dessa kommer bli mina favoriter!




 Är så stolt över mig själv, min matkasse hem idag bestod av 80% frukt och grönt. Blir en mumsig sallad efter friskis ikväll. Ska bli skönt att komma igång igen efter förkylningen!

Hej hopp!

 

 


icas nya reklamfilm.



Haha, älskar den rösten jue :)

ursäktar min frånvaro.

Men helgen har varit hektisk :)
Började lördagen cirkus 5.30 med frukost sen var det jobbet hela dagen fram tills 15.00, duschen, sminket och sen en outfit passande ett lugnt litet 75årskalas. Lyckades, men hann inte ta nån bild, fan när man ser bra ut borde man ta ett kort! Iaf spenderades resten av dage dalen D med massa mysiga människor och god smörgåstårta men nu kan jag med gott samvete säga no more smörgåstårta!
Söndagen vaknades ganska tidigt, rekord för att vara oss faktiskt . .vi bestämde då att vi skulle ta en tur till Ingatorp och Möbelskavanken vilket väl va tur det för där hittade vi det framtida köksbordet. Blev även en sväng på Materialmännen för att få se tapetvalen vi har i större format. Sen var det bara att ratta hem äta middag och sen jobba.
Måndag morgon inte alltför olik lördagens, frukost 5.30 jobb till 15.30, laga mat, äta, sen slänga lite skräp. Till slut hamnade vi i soffan där vi bestämde lite mer med tapeterna och adressändrade.

Puh! Hängde ni med?

Nu ska jag i alla fall äta en dunderfrukost och sen pallra mig iväg på en promme innan jobbet.
Ha det gott vänner!

puss


ofrivilligt vaken.

Men vad gör man. Längtar nu efter lägeneheten med lugn och ro inbäddat i adressen :)

På tal om den var vi igår i Västervik och kollade på köksbord . och lite annat. Vi fick med oss en kasse smått och gott hem både till oss och hemmet :)
Var skönt med en ledig dag i solskenet med min sötnöt. . Mysig fika lite strosande, när vi kom hem lagade vi monstergod lasagne och började kolla på tapeter till lägenheten, var och skrev på papper igår hos hyresvärden och fixade lite.

Men idag blir det att ta tag i jobbet igen! Ska rulla lite köttbullar först bara :)

Ha det gott!


chokladbollar och minnen.

Stod och rullade bollar till förbannelse och drog mig till minnes en massa år sedan då tolvåriga Malut och Stina stod hemma i köket i Hålbäckshult och gjorde detsamma inför skolans disco. Vi hade otroligt roligt och det minnet kommer nog alltid ligga i bakhuvudet och komma fram när chokladbollar görs. .
Två fnissiga tolvåringar som råkar hälla kokos i själva smeten . .haha, ja det var tider det!

Nu ska jag ut i solen en stund!

Ha det gott!



frukost is tha shit!

Sitter ner och har precis avnjutit havregrynsgröt och en knäckemacka. . nu blire en kaffe på det sen ska det bakas lite. Kokostoppar och chokladbollar står på schemat :) (rensar skafferiet).

Sen hoppas jag kunna ta en riktig långpromenad i solskenet! Vore inte dumt!

Hoppas ni får en bra dag alla!


puss


GRATTIS JOHANNA!

Idag blir bruttan 20 bast och det måste vi ju såklart fira!



Grattis på da sötnos!

sms som hoppar in.

Fick ett trevligt sms idag, som resulterade i en fika. Inte dumt inte dumt :)
Har jobbat nästan hela dagen, eller jo har jobbat HELA dagen var ju uppe ur bädden redan halv sex i morse och steg innanför dörren halv fyra. .det är väl hela dagen?
Resten av dagen har det fikats, promenerats och ätits. . nu ska jag ta tag i garderoberna . .om jag orkar ta mig ur soffan  . . :)

Får sätta på lite skön musik pch rocka loss :)





musik, lusse och tv.

Sitter i min sköna soffa (som jag btw har en aspirant på:) lyssnar på Regina Spector, käkar lussebullar och zappar tvkanaler till ondo . . .

Sofie som var här och tittade på lägenheten verkade intresserad så jag kan ha blivit av med den redan :) skönt.

Nu ska jag lägga mitt vackra huvud på en kudde, invänta sötnöten och ta några djupa andetag inför morgondagen.

Lyssna och njut.

 


icas nya reklamfilm.



ICA har börjat sälja receptfria läkemedel men nej vi är inga experter vill man ha experthjälp får man vända sig till sitt närmsta apotek eller sin läkare.

ojojojojoj.

Först, på väg hem från jobbet stannar en bil vid övergångsstället långt innan jag ska gå över och vinkar över mig . .har väl aldrig hänt förut!

Sen när jag kommer hem så har solen legat på min termometer och visar underbara 17 grader!!!



Inte illa!

Nu ska jag plocka lite här hemma för snart kommer en tjej och ska kolla på min lägenhet!

Haft en bra helg?


IKEA.

Åh vad trött jag var i torsdags när jag kom hem från jobbet. . men kunde ändå inte sova då jag visste att jag skulle upp tidigt i fredags. . men lyckades pricka in elva timmar på jobbet, en promenad och matlagning innan jag däckade i soffan efter ca en resa på På spåret . . :)

Lördagen spenderades på IKEA, vi inhandlade lite smått och gott inför flytten  . . typ lådor :)
Sen släppte jag av Jocke i Älö där han skulle spela kort och jag själv åkte hem till mamma för lite tips på grejer som jag ska fixa till lägenheten.

Idag blev det sovmorgon och pannkaksbrunch . .nu ska vi kolla klart på Vasaloppet sen blir det en härlig promenad i solen.

Hoppas ni har/haft en bra helg!

puss


mm, food.

Mina smaklökar har fortfarande inte återhämtat sig från förkylningen vilket är sjukt synd då jag lagar god mat :)
Idag får ett par pannkakor som legat i frysen en lite upppiffning med hjälp av lite kantarellstuvning som blev över från igår. Blir en perfekt lunch jue! Hur duktig är jag inte?!

Sen drar jag till jobbet!

Ha en bra dag!

puss


back to work.

Ska se hur jag pallar en dag på jobbet idag, är fortfarande seg i huvudet men annars är det okej. Rastlösheten lär väl försvinna lite så det är nog positivt. Ska inte jobba så länge idag eftersom jag pga mitt frånfälle måste jobba in tid åt en som jobbat åt mig . .så imorgon spenderas HELA dagen på jobbet, får se hur jag pallar det. . är ju ledig i helgen så får hålla tummarna.

Blir skönt att komma tillbaka några timmar. . orkar inte gå omkring ensam hemma fler dar nu .. .fattar inte hur folk orkar som är hemma jämt! Vad gör dom? Visst det finns alltid grejer att göra hemma men man kan inte städa jämt ju . .och springa på stan 7 ggr i veckan kan ju inte vara så givande heller . .jaja.

Nej nu frukost sen dusch.

peace


vår kokbok.

Sitter och bläddrar i en av mina bästa vänner, VårKokBok. Utan den skulle inte mycket hända i köket :) den är sjukt bra att ha. . här står allt. Eller i alla fall det mesta man behöver veta om matlagning, grunderna liksom :)


Såhär ser mammas ut, min är dock blå och några år yngre och lite mindre använd :)

Idag ska den i alla fall användas till att göra varma mackor med kantarellstuvning, det är stuvningen jag inte riktigt har koll på. .men det fixar sig alltid :)

Vad ska ni äta till kvällsmat?


ritning.

Är hemma idag också . .och jag är rastlös!
Igår fick badrummet sig en omgång för jag orkade inte sitta still längre.
Men förkylningen lägger sakta men säkert ner sig och jag är piggare. . .dock är rösten på väg bort . .hm.

I alla fall kom sötnöten hit igår med ritningen på lägenheten så nu sitter jag och pysslat lite . . Det vi inte har riktigt koll på än är vardagsrummet men tror vi får vänta med det tills vi flyttat in . .mäta och greja!
Iiiiiii!



Vår nya fina lägenhet!

Aja, nu ska jag slappa lite, för ovanlighetens skull . .sen kanske jag tar tag i diskberget som blivit . .
(Jag sparar redan pengar till en diskmaskin som ska sättas in:)

Ha en bra dag!


mm, saft!

Min mamma är helt underbar.
Ringde na förut och beklagade mig över min förkylning och hon kunde gissa exakt hur sjuk jag var bara genom att prata med mig . .märks att hon tagit hand om mig de senaste 23 åren . . :)
I alla fall stannade hon förbi här förut innan jobbet och lämnade en burk med hemmalagad rårörd svartvinbärssaft. Mumma.
så nu sitter jag här och smuttar i mig den varma underbara drycken med en gnutta honung i och känner hur cvitaminen rusar i kroppen!
På plussidan ligger nu också kanal5 som började sända Charmed (Förhäxad) igår :)

Ha det!


icas nya reklamfilm.

Haha, såhär går det när man tar några av Sveriges större skådespelare och plockar in dom i en reklamfilm för ICA :)


sjukdag nr2.

Pallar inte med denna förkylning,
men det är bara att knapra alvedon och slemlösande så löser det sig nog :)
Min bästa vän är numera idominsalvan som används flitigt på torra läppar och narig näsa.

Nej hoppas ni mår bättre än jag! Ska inte tråka ut er mer :)

puss


hungrig!

Yes, hungerkänsla för första gången idag . .är nog alvedonen jag slängde i mig förut . .Men tur det. Kan ju inte svälta.
Eller ja har ju käkat vindruvor, choklad och glass men det är inte kul för jag känner ingen smak!

Så fick springa till konkurenten och inhandla korv och bröd . .mm, bra sjukmat.

Älskling fick rycka ut akut till Etti då hans altantak rasat in, stackarn.

Nej mat sen sova mer!

puss


moto boy.

Kollade in Nyhetsmorgon söndag igår och blev kär. Jag blev kär i Moto Boy. Låten är helt jävla underbar rent ut sagt och kommer gå på repeat här hemma i oändlighet.
Vilken röst, vilket sound, vilken känsla. . jag ryser!
Lyssna och njut!



-you're all I ever wanted anyway

sjukdag.

Idag är jag hemma från jobbet pga sjukdom , ,för första gånge på ett år ungefär så det var väl dags nu.
Kan inte andas genom näsan och knappt genom munnen heller . .
Så soffläge idag . . .

Hoppas ni får en trevlig måndag!