om ni vill.

Fortsättning följer här.
För den som vill.
De som inte vill skiter helt
enkelt i det och låter
mig ha bloggen
utan en massa skitsnack.
Caspish?!

funderar.

Funderar på hur jag ska göra med bloggen, funderar på att stänga ner den men måste gå igenom lite först.
Nästan tre år ligger här.
Så därför kommer den va lösenordsskyddad och bara jag kan komma in.

rätten att gnälla.

Ja på nåt vis hoppades min lilla kvinnosjäl att vi skulle byta regering i år. Jag vet nu hur en blå regering funkar jag vill veta hur det rödgröna gänget skulle styra också. Mer välfärd åt folket kanske? Privatiseringar och pengar till dom som redan har ger jag blanka faan i.

OCH!

Kan nån snälla förklara för mig hur ett land som Sverige som kommit så långt kan släppa in ett främlingsfientligt parti i riksdagen?! Jo visst ska man diskutera invandring och tillhörande ämnen men man ska ju inte behöva bli mörkrädd på kuppen!

Men nu får vi se hur alliansen löser detta, till det bättre hoppas jag?

Och alla som tycker att gnäll är onödigt, ibland ska det gnällas lite så det så jag har röstat och det blev inte som jag tänkt mig men jag tänker inte gnälla i fyra år precis, nån gång borde nåt gå vägen för oss.


over and out.

travoltastile.Danspasset på Friskis bara växer mer i mina ögon, vi rockar skiten ur denhär dansen!

val 2010.

Då har jag dragit mitt strå till stacken.
Jag har röstat.
Så nu uppmanar jag alla andra till att rösta också.
Röstar man inte har ingen som helst rätt att klaga på regeringen då man själv inte varit med och bestämt hur den ska se ut!
Och om du inte vet vad du ska rösta på rösta blankt.
tjoflöjt!

 


ge undulaten mat.

Ja det har varit hektiskt för tillfället, mycket jobb, jobb och mer jobb. På det hinna träffa familjen, både min och Jockes, vara hemma, städa, laga mat och bara få vara i lugnet. Känner nu att jag börjar landa igen men ska ändå jobba på min lediga dag. Dock är det väldigt befogat denna gången.
Och imorgon är det barndop och jag vet inte vad jag ska klä på mig, har en tendens att vara överfinklädd i vissa sällskap och få girlingar om det så måste tänka efter hårt, suck. Så söndag kanske jag kan andas, nej just det valhelvetet är då, även fast jag börjar komma underfunn med vad jag ska rösta på så känns det lustigt.

Men vi kan prata om nåt annat, iofs är det också jobbrelaterat men roligt :)
I tisdags var det dags för Örebro igen, Kvantumträff med Smålandsgruppen stod på schemat. En mycket trevlig tillställning måste jag säga. Vi bilade upp mot Linköping där vi mötte Västervik och drog sedan vidare, väl framme i Örebro hos Lantmännen bilades vi mot en lunchrestaurang där vi åt en otroligt god buffé. Efter lunchen gick vi igenom schemat och sen gjorde vi ett studiebesök på Korvbrödsbagarn. Det var spännande, kul att veta hur det går till :) Eftermiddagen spenderades med lite brödsnack och provsmakning av nya sortimentet. Vi checkade in på Scandic och kvällen spenderades delvis på en riktigt trevlig restaurang där vi fick, glasnudelsallad med mango till förrätt, tigerräkor i kokosmjölk och masala, helstekt oxfilé med pepparsås och fänkålskräm och kycklinfilé stekt i vitlökssmör med ris och sweet chilisås till huvudrätt. Mumma! Avslutnoingsvis satt vi på Bishops Arms en stund :)

Onsdagen var seg, behöve jag säga mer ;) men vi tog oss upp, käkade Scandics frukostbuffé (!) och gav oss iväg mot Arboga för ett besök på en nyöppnad Icabutik där. Fram till lunch diskuterade vi sen siffror och lite utveckling och mål. Sen bar det av hemåt och vi var hemma skapligt så jag hann även med ett pass på friskis :)

Så nu vet ni det :)

Nu ska jag käka avokado sen gå och jobba.


puss på er

 

break.

Känns som jag bor på jobbet just nu och när jag är ledig försöker jag hinna med allt det andra. Och denna lilla sida ingår inte i den kategorin.

puss


första friskis för hösten.

SÅ GUT att vara igång igen, körde danspasset ikväll och det rekommenderar jag alla. Kul musik sköna moves och glädje ut i fingertopparna. Du behöver inte följa ledaren maniskt utan bara röra dig till musiken. Ah ett bra pass för mig, tar ju alltid ett tag innan man kommer in i stegen igen. Veckan som kommer blir det nog puls eller core imorgon, aerobic på tisdag och bas på torsdag. GUT JUE!


onödigt ont?

Kanske var det fel av mig att städa idag, iofs den rena känslan är underbar och allt luktar såpa. .

MEN...

Jag har tänkt laga lasagne till middag kan vara så att städet i köket var helt förgäves ;)
lite trött i ögonen.

Eller är nog mest seg, 13 timmar på jobbet igår gav ut sin rätt. Men inventeringen gick bra och resten av eftermiddagen flöt på då det var mycket folk i omlopp. Tog en promenad när jag kom hem, gjorde gott med syre. Och jag måste säga att jag sov gott inatt sen :)

I tisdags var jag och hjärtat i Jönköping på IKEA vi hade en jättemysig dag och kom hem med lite nya grejer. Nu fattas bara en spegel i hallen men den ska vi fråga Jockes morfar om inte han kan hjälpa till med :)

Nej nu ska jag tagga lite inför jobbpasset idag 9 timmar står på schemat :) men imorgon är jag ledig och resten av helgen som ser ut att bli fin.

puss