kureringstips?

Det bästa vore jag vet att vara hemma från jobbet. . men ska försöka jobba ikväll i alla fall så får vi se hur det blir med inventeringen imorgon . .om jag pallar den ska jag försöka få vara hemma på tisdag för då kan jag byta bort mina timmar till en som jag ska jobba åt då hon ska vara ledig  . . så blir det nog . .

Annars, ingen som vet nåt extra bra mot förkylning förutom sömn, spelsiner och vatten?

Missade lite sömn inatt då jag inte kunde sova. . först fick jag köra en kompis hem från harrys sen väntade jag på att jocke skulle höra av sig. .men behövde inte hämta, tror ni jag kunde sova för det? Nej . .och vaknade skittidigt i morse. . . .jaja. ska lägga mig  i soffan med massa godis och försöka sova . .

Ha en bra söndag!


making whoppie.

Hittade en favvofilm på svt2 . .
Alla säger I love you.
Goldie Hawn, Alan Alda, Julia Roberts mfl . . .en film av och med Woddy Allen . .
Den är flummig och underbar med musikalinslag. . haha. . ja jag har lite lustig smak . .
Men i alla fall denna lilla visa är med i filmen . .och den är en riktig klassiker i USA så den har figurerat i både Nanny och Gilmore Girls :)




melodifestival eller . . .

. . .jag-är-folkkär-artist-som-kan-ställa-upp-med-vilken-musik-som-helst-festivalen. .

okej, zappade över på melodifestivalen och trodde jag hade hamnat fel. Äntligen lite äkta schlager med svante, lillbabs och mumsmums ;) pernilla och peter kan ju slänga sig i väggen mot det gänget!

Pernilla är ju bara att slänga tillbaka till 80talet och Peter snälla håll dig till det du gör bäst . .ditt eget sound och musikaler!

Nej nu ska jag slänga mig framför "På smällen" med lite snacks . .har lite paltkoma efter en pizza som bara var god cirka två tuggor men är man hungrig så  . . .

Puss på er!


GRATTIS JOCKE!



Underbaraste, finaste, mysigaste älsklingen fyller 25 idag ♥

Vet inte vad jag skulle göra utan honom.

Älskar dig sötnöt!


50årskalas.

Idag har man spenderat dagen i Åhl, hela dagen.
Började med att vi skulle dit och fika smörgåstårta och annan tårta för att fira tvillingarna Gunnarsson på deras 25årsdag, mycket trevligt. Man känner sig alltid välkommen när man kommer dit. Vilket jag också fick erfara då Jocke åkte och tränade och jag blev sittandes vid ett köksbord i ca fyra timmar till i metropolen. Men hade ju så väldans trevligt sällskap, Martina och Marita förgyllde min eftermiddag.

Så nu firar pojken och hans bror askalas i Djursdala med grabbarna grus.
De får ha sitt supande ifred så jag intar soffläge tillsammans med House säsong två och en flaska nässpray . . känns som jag har hela huvet fullt av snor . .

Får väl se om Johanna ringer vid 22 och är hungrig ;)

Ha en trevlig kväll!


nytt linne.

Varit ute efter ett party linne till tights . .
Found it! På Lindex . .där lilla jag även hade 50:- rabatt :)
Samma som på bilden fast det är guldkedjor på mitt :)

Lindex Shop Online - Topp

morberg.

Ja gick och jobbade, med några alvedon i kroppen gick det, men skapligt seg i kolan har jag varit idag. Bättre blir det ju inte av tjuriga människor som inte vet hut! Usch!

I alla fall började jag dagen på stan med min mor . .fyndade på bokrean och kom även hem med lite kläder . .inte lika mycket som mamma men iaf :)
En av böckerna blev såklart en kokbok . .jag är lite smått faschineras av Per Morberg så det blev hans. . .den ska få en fin plats i våran tillkommande recepthylla vi ska ha i vårt kommande kök ;)
Det är en massa recept och även lite av en biografi över hans liv som skådespelare bla.
Han spelar ju alltid läskiga roller. .

Kommer ni ihåg kaptenen i Rederiet . . ? Han skulle bara varit med i fyra avsnitt men det blev 64 . .sen fick han gå i terapi . . .



Nej nu ska jag se om jag får i mig nåt att äta. . inte ens chips eller godis lockar . .vilket väl är bra men brukar kunna äta det när jag är sjuk och mat inte lockar , , får se om jocke kan komma förbi med nåt när han och danne är färdiga med smörgåstårtebakandet :) de fyller ju år imorn . .tokarna.
Så ska väl försöka piggna till så man kan vara trevlig på kalaset , ,eller kunna gå på det överhuvudtaget . .

Ha en trevlig kväll!


hm, ja det kan man säga.




Stämmer kanske?


jobba eller inte jobba?

Just nu tror jag att allt jag behöver är en dusch och en alvedon till . .
Man kan ju hoppas . .har ingen egentlig feber den lyckades jag sova bort men segheten är kvar.
Så blir en dusch lite frukost och mer alvedon kanske ?!
Haha, idag är ju en sån dag då det faktiskt händer lite . .jaja, får väl hasa mig dit.

Igårkväll satt vi och målade upp lägenheten och kollade lite möbler :) vi lär ändra oss typ 40 ggr men kul hade vi :)

Nej nu ska jag piggna till lite. . .


puss på er

halsont.

mår inte bra.
tecknat godis och soffan står på schemat.

ha det.


8 plusgrader?!

Lite skillnad mot måndagens -28. . .men dessa +8 var i köksfönstret mitt på dagen i gassande solsken! Hur skönt som helst ute idag. Var som sagt och lunchade med mina jobbtjejer Ida och Johanna idag, gott . .är fortfarande mätt! Strosade lite i solen, det var skönt! x

Började rensa lite tidningar och reklam (pappa eldar gärna med pappret) men det var så jävla tråkigt att jag somnade så fort jag satte mig i soffan . .ska vila lite till nu innan jobbet ikväll.
Får ikväll äntligen träffa min älskling igen!!!       


Ha en bra eftermiddag/kväll!


solsken.

Idag skiner solen, direkt när man går upp på morgonen, inte fel.
Inte så fel heller att jag öppnade lönebeskedet förut och började hoppa av lycka :)
Inte heller fel att jag idag ska luncha med en hårt arbetande johanna :)
Själv börjar jag inte förrän 19 . .så blir en lugn dag med lite hemmaplock och telefonsamtal.

Ska ni göra idag?

puss


planeten pi.

Varit på veckans första aerobicspass.
Härligt.
På vägen hem började vi prata om gamla barnprogram .

Här Frida har du det jag tänkte på, här har du Gudrun!

Nån mer än jag som kommer ihåg?
Älskade detta program och har sett reprisen massa gånger!








Titta och njut. . rekomenderar också att söka på barnprogram nostalgi på Youtube!

-äpplen, äpplen här vare äpplen


dagens goda gärning.

Jag skottade beslutsamt fram bilen . . .efter att ha släppt in hälften av snön i bilen fick jag stå en halvmeters vallar av blöt kall snö och skotta bilen. Det snöade från himlen och det blåste snö ner från bilen . .jag fick gasa som fan för att komma loss och när jag väl kom ut från parkeringen hade bilen + mina glasögon immat igen och snöblindad såg jag knappt vad som var väg eller vad som var snöhög. . men nu kan de skotta =)

Puh.

Har också hunnit med några timmar på jobbet . .där det inte hänt speciellt mycket. . fick dock reda på att inredningen till brödet snart blir komplett , ,som vi har väntat. . .

Så nu ska jag smaska i mig lite mellanmål, slappa lite och sen köra hårt på friskis!

hörs


ujujujujujuj.

Vad jag önskar att Jocke var hemma så vi kunde prata lägenhet hela dagarna :) är så uppspelt.
Men det är mycket att fixa innan det är klart för flytt.
Båda två har tre månaders uppsägningstid så flytten går nog inte förrän slutet på maj.
Vi ska säga upp lägenheterna denna vecka, ringa Vimarhem och kolla över tapetsering (det satt sjukt mycket tavlor på väggarna) osv.

Men det ska bli skönt!
Ett stressmoment mindre.
Och lagom till sommaren.
Snön har (förhoppningsvis) försvunnit, balkongen kan nyttjas hela sommaren, vi får en egen tvättstuga, massa fönster, ett stort kök, ett extra rum för bättre behövande ;), lugnt trevligt område, ett förråd precis vid ingången . .jag kan rabbla massa . . hoppas bara detta blir bra!

Ska ta mig igenom denna dag också. Lovade visst mannen att flytta hans bil medans han är borta då de ska skotta hans parkering ikväll. . så det betyder att jag måste ge mig ut i full snöstorm, borsta bilen sen flytta den typ 20 meter till ICA . .men sen får den fan stå där :) hehe. nej lovar att flytta ner den igen.

På tal om snön. . det ska då va ett jävla liv . .ja det är ovanligt mycket snö och ja det slutar aldrig men va fan vi lever så pass norrut att det ska snöa här . . kallas vinter . vet inte om ni hört talas om det innan? Så sluta klaga fan! Fattar inte att ett helt nordiskt land kan bli lamslaget av snö  . . och till alla som tycker det är jobbigt i trafiken och att tågen inte går . .trodde ni nåt annat?

Nej nu får jag sluta avreagera mig . .måste äta en stadig frukost . .så jag orkar med dagen . .orkade inte sjunga igår kändes inte okej på nåt vis så ska köra riktigt hårt på friskis ikväll istället!

Ha det gott och ta det försiktigt i trafiken!


icas nya reklamfilm.



Fatta hur många reklamer det gjorts!?

btw.



vi fick lägenheten ♥

 

 

 


helgen.










god mat och goda vänner.

Kan det bli bättre?
Nej, helgen har varit underbar!
I lördags var vi på Sweet Chili och åt otroligt god mat. Dit går vi flera gånger. Trevlig personal, mysig restaurang och god mat till vettiga priser. Rekomenderar starkt.
Vi tog oss sedan hem till Jocke där vi kollade OS/Melodifestivalen och smuttade lite gott för att sedan åka till Pumpen och svänga de lurviga. Kul hade vi!

Söndags var det bara att dra sig upp ur sängen för att gå och kolla på lägenheten . .den var stor och fin och jag är helt kär i köket! Håller tummarna nu! Fick en massa ideer men ska ju inte ta ut nåt i förskott. .
Sen tog vi hand om våran "inneboende" lite och det bestämdes mat med Etti och Tulle. Vi gjorde sjukt god tacos. .och Tulles guacamole var inte fel!
Sen satt vi där en stund och pratade bröllop och kollade på ringar ;) nej få inte för er något . .man förlovar sig inte bara sådär, ,nej det ska betyda något och man ska kunna lova varandra trohet och kärlek för resten av livet. Så det så!
Så det får ni vänta på, så fort blir jag inte vuxen!

Idag var det att komma tillbaka till verkligheten och jobba lite. Skönt på ett sätt.
Så ikväll blir det kanske körövning. . pälsk ska till Västerås på kurs så har mig själv för mig själv i tre dagar :)
Nej först mat!
Ha det!


tvättar.

Woho, med mina otroligt skitiga arbetskläder i en begagnad IKEAkasse begav jag mig ner till tvättstugan med tummarna hårt hållna. Och vad fick mitt högra öga skåda, jo en tvätttid som passade mig perfekt! Så nu slipper jag gå smutsig till jobbet på måndag. Bra va?

Ska nu höja volymen på 90talet, ställa mig att diska och sen göra mig i ordning för kvällen.

♥Ha en bra lördag alla.
Och ni som ska ut i trafiken kör försiktigt!

helg.

Ja då var det helg. Eller för mig började den redan igår. Var hemma hos mamma hela dagen och pratade skit och mös med kusinbarnet som var på besök. På kvällen bar det av till Älö för fika hos Malin och Fredrik, mycket trevligt!
Idag ska älsklingen hjälpa sin bror att riva kök och jag ska pyssla lite här hemma. Hade nog tänkt följa med men känns som jag inte varit hemma på typ jättelänge så känns skönt med lite egentid såhär i snöovädret.
Ska förfira Jocke lite ikväll med hans pojkvänner ;) Therese skulle med och äta så jag hänger på jag med. Sen får de nog spela spel och kolla på OS själva ;)
Nej nu ska jag se om det finns lite frukost!

♥Ha det!

icas nya reklamfilm.



Haha, tur vi inte har en sån truck på jobbet :)

mera snö.

Japp det ska komma ton med snö i helgen :)
Jublar vi?
Nej för nu får det väl vara nog.
Men men, mysigt äre med snö och mycket roliga saker kan man göra!

Har precis tagit ett bad, det var inte helt fel kan jag tala om. Ska steka mig lite potatisplättar till lunch av moset älsklingen gjorde igår :) var sugen på korv med bröd och utan att behöva säga det högt var det precis det som dukades fram när jag kom hem till nötet :) sen ska jag bege mig till elfte dan på jobbet . . .ujujuj. Men får en hel helg ledigt :) får se hur den spenderas har inte riktigt bestämt det än.

Nej nu måste jag föna håret :) som btw ska ändras på. snart. så fort jag får ändan ur vagnen. dock inget radikalt. . läste att bimboblont var på mode i år. .men nej tack. fult blekt hår som bara frissar sig, njae. . .tänk bara hur många brunetter som kommer ge sig på en blonderingen . .usch.

♥Ha en fin dag!
Puss

snart gemensam bostad?

Ja igår fick vi då beskedet att vi står som nummer 2 på lägenheten vi ville ha. Så idag ringer gullet och anmäler vårt intresse och ställer lite viktiga frågor. Får se om vi tittar på den. Beror på om den har grejerna vi vill ha ;)
Blir helt glad och samtidigt jättenervös!
Men det ska nog bli bra!
Håller tummarna nu!


sötnöten ger sig på min kaka.

Ja nu sitter Jocke och käkar upp kladdkakan :)
Men det är han värd han har varit och simmat duktiga han :)
Nu ska vi mysa framför sporten (?) och ladda upp inför morgondagens arbete.

Blir en heldag på jobbet. . känns lite sisodär då jag börjar slappna av lite av lugnet som lagt sig över stan men jag är helnöjd med att ha ett fast arbete och garanterad lön varje månad så jag klagar inte. Skulle inte kunna vara arbetslös och leva på Jocke, orättvist mot honom och en enorm lathet om inte annat. Vet att det inte finns jobb till alla men vissa försöker ju inte ens och då får man skylla sig själv.

Nej nu ska jag brotta ner sluthuvet här breve som nyss fick gåshud då han fick syn på Kallas OS spurt. . .han får gåshud av sport token . .typ Ravellis räddning 94 och liknande. . toker :) ♥

 

♥Ha en bra kväll och en god onsdag!


vill hoppa, skutta och springa massa mer!

Idag var jag så pepp på aerobicsen!
Jag gick med inställningen att ta i från tårna och det gjorde jag idag!
Så sjukt skönt!
Så nu sitter jag här, duschad, oljad och maskad :) inväntar pastavattnet så kräftpastan kan få smälta i munnen!



Kör lite skön 90talsmusik idag :)

Blir man alltid på bra humör :)

 

♥lev väl!


jag blir så trött.

jag blir så trött!


makaroner och falukorv - helt klart underskattat.

Det är ju gott.
Fullkornsmaks, falukorv och en stor god sallad till det så är man i hamn.
*pst lite ketchup med, men säg inget till nån*
Äter upp frysen och skafferiet, kul grejer man kan hitta. . sparar pengar och insett att jag har massa göttigt redan hemma så ska se vad jag kan hitta på med det jag har :) kul jue.

Nej hej hopp nu ska jag käka sen hinner jag med ett SATC avsnitt innan jobbet börjar  . . kan se avsnitten om och om igen . .blir aldrig trött!! Måste ju ladda inför nya filmen som kommer i vår!!

♥Jaja. Ha en trevlig eftermiddag/kväll!


ingen rubrik.

Gah kom inte på nån :)
I alla fall . .
Lördagskvällen var mysig . .gjorde en kladdkaka till efterrätt och kan säga att allt var uppskattat :)
Söndagen spenderades så slappt som möjligt och på jobbet.

Idag ska jag försöka fixa lite hemma. Så vi hörs en annan gång.

♥puss

rödtjut.

Ja snart korkar vi upp då :)
Nja men ett glas får man väl ta när man lagar maten va? :)
Ska bjuda sötnosen på middag idag eftersom han var så snäll och bjöd igår. .
Ska göra potatisgratäng (egen, inget färdigt skit), steka lite pepparbiff och servera med rödvinssås och sallad.
Mums!
Jobbar ju imorgon så får mysa lite Alla hjärtans dag idag. . .fast förstår inte varför man ska vara så speciell just en dag. . vi älskar varandra varje dag och blommor får jag när som så orka bara för att nån snubbe råkar ha sin namnsdag.
Nej mys äre varje dag :)

Hoppas alla får en trevlig lördagskväll!!

♥puss

norgeresenären.

Ho ä hemme nu . .men inte hinner man se na för dä . . .
Hoppes vi hinner mä nåt litet kik i alle fall . .


men tjut då!

Det humöret är jag på idag.
Så ska stänga  in  mig tills jobbet börjar.
Är fruktansvärt frustrerad på vissa grejer/människor just nu.
Tur jag har Jocke som är svår att bli arg på, hehe ;)

♥hoppas ni får en relativt bra dag

icas nya reklamfilm.


vinter.

 










jackan + byxor.

Ursäkta bildkvaliten svårt att ta bilder själv jue :)




Haha, lite lustig man ser ut . .
Men i alla fall. .
Jackan - Lindex (även örhängena kommer därifrån)
Trojan - HM (som btw gick sönder efter en användning och då är den för stor!)
Byxor - Cubus (mjuka jens för en ann som vant sig vid tights =))


shopping och fika.

Varit på stan med mina underbara föräldrar idag . .vi tittade på tapeter till deras renovering och så fikade vi. Alltid lika trevligt! Tog en sväng på stan med, äntligen hittade jag en kort skinnjacka som jag letat, denna var perfekt och fanns på Lindex. Får se om jag svänger upp en bild sen!!! Hittade även lite byxor på Cubus, inte fel!

Men nu ska jag ta det lite lugnt i soffan . .ska snart laga fisksoppa sen är det möte på jobbet ikväll. Vi ska gå igenom kvällschefsrutinerna . .känns lite proffsigt att iaf en kväll i veckan få kalla sig chef ;p

Meh, nu vet jag vad jag glömde . .skulle ju beställa klipptid.  .aja, får göras imörn.

♥Ha det gott sötisar!

i just cant get enough.

Hemma efter dagens pass. . sjukt skönt!
Idag var det inte ett vanligt tisdagspass då de som brukar ha det var sjuka/hade annat.
Så det blev torsdagstjejen och hon är så himla härlig!
Nu blir det pasta och kyckling för hela slanten och lite frukt på det!



The Saturdays - I just cant get enough


woho!

Fröken Solsken lever =)
Men hon har lite att pyssla med innan hon kan blogga  =)

♥puss på er

ska vi tippa på ola ikväll eller?

Känns som han kommer ta det ikväll . .brukar ju va så när idolerna är med i melodifestivalen . .

Kammade noll på stan idag, hade ingen inspiration så det sket sig. . men men. Hoppas på en dag i shoppingens tecken med Frida snart så man kan få lite hjälp :)

Gillar mina nya spännen . .de kommer från HM. Kommer snart hem likadana fast turkosa :)

Ha en trevlig kväll, det kommer jag ha i alla fall!

 

♥puss


lördagmorgon!

Ja gårdagen var inte att leka med, satte mig på en spark för första gången på typ 10 år :) men kul var det!
Har massa fina vinterbilder som kommer läggas upp sen.  .
Nu ska jag piffa till mig lite och ge mig ut på stan . .letar nya jeans. . alltid lika sköj . .not.
Sen blir det till att städa lite för ikväll kommer Johanna hit!!






♥hörs

woho helg!?

Vet inte riktigt vad jag känner inför helgen. Imorgon ska jag hem en sväng vilket alltid är trevligt. Men jag är sjukt sugen på att hitta på en massa saker i helgen . .men vet inte med vem. Saknar Tes, henne kunde man ringa och bestämma precis vad som helst med, tur du kommer hem snart . . =)
Vill åka iväg och shoppa, gå på pumpen, dricka vin . .massor av saker som bara vill göras!!!
Får väl se vad som händer . .

Har i alla fall avverkat en mycket givande dag på jobbet :)
Löv it!
Känner mig lite hungrig nu . .faktiskt lite sugen på kräftost . .ditt fel Bella! ;)
Får väl rota lite i kylen :)
Hoppas Jocke kommer hem från hockeyn snart, är kramsugen!

♥sov gott sötnosar

ville bara säga att. .

När ni kommenterar finns kommentarlänken högst upp i inlägget :)
Märkt att det varit lite missförstånd . . :)

...bara så ni vet ;)

bostadskö.

Jaha, då står man då i kö. I bostadskö . . dock inget avancerat, fick veta att en ledig lägenhet var på tur så vi skrev upp oss på just det området. . får väl se hur det blir. Känner lite sisodär inför allt med flytt och grejer. Gillar min nuvarande lägenhet men samtidigt är det stressigt med allt spring emellen två lägenheter.

Men hur vet man att man fixar att bo ihop? Det kanske funkar de första månaderna men sen då?
Kommer han stå ut med mitt humör? Fixar vi att dela på alla sysslor/räkningar/folk som kommer springa hos oss osv?
Nej jag är helt kluven när det gäller det här, har sett dåliga exempel och själv levt i ett men den gången var det annorlunda. Nu är det ju faktisk äkta kärlek och ingen tonårsförälskelse.

Men egentligen, varför inte testa? Funkar det inte så funkar det inte. Förhoppningsvis funkar det :)
Vi har i alla fall väntat ett tag innan vi bestämt oss. . förstår inte folk som flyttar ihop efter en vecka typ . .nej låt det gå ett år så ni känner varandra i alla fall . .

Nej ska inte grubbla för mycket det är då det blir fel. . .Vet ju inte om vi får en lägenhet eller inte än så det är bara att ta djupa andetag och bestämma sig.




jag och min coola påse.

Kör miljöstile när jag handlar, i alla fall nästan jämt. . .
Är bra att köpa påse då och då, då pengarna går till Childhood. .
Men denna tygkasse är bra att ha . .två olika längder på handtag och rymlig och bra :)



♥yeah!

en sån där dag.

Då man inte är på rätt köl  . .men dagen har väl flutit på rätt okej ändå . .faktiskt fått lite uträtt med min kära chef, nu känner jag att vi ligger på samma våglängd..skönt att veta att vi tänker lika. Nu ska det jobbas för en sjukt bra avdelning.

Nu ska jag fixa till ännu en fruktsallad, gott jue sen sätta mig i soffan och mysa med Ben&Jerry, borde inte äta glass då magen svullnar upp som en ballong, men är det gott så är det!





♥Hoppas alla haft en bra dag!

skönhetssalong

hehe, man ska inte säga javisst när jag frågar om jag inte kan få lägga en ansiktsmask, på skoj :) för då åker man på en hehe :)




i gotta feeling.

Blev riktigt pepp på passet idag . .behövde få ut lite negativ energi som infann sig just då . .
Dock slarvade jag med maten efteråt idag. . .
Men man kan inte göra allt rätt :)

♥peace


lokas nya: päron/krusbär.

Mm, ännu ett smaksatt vatten. .och jag kan säga att det inte var nån större smakupplevelse. Smakade lite svagt päron typ . .men smaken är som baken!

Kolla in de andra nya smakerna här.




Ska peppa mig lite nu inför friskis ikväll . .pepp pepp :)
Får dra på lite bra musik på spotten :)

♥ha det gott vänner

ice ice baby!

Har stått och gungat ikapp med Vanilla Ice under tiden jag klistrade på ansiktet och fick på mig lite vettiga kläder . . .få be er leta upp låten på Youtube eller Spotify för den går inte att bädda in från Youtube . . istället får ni Jim Carrey's version :)



♥ha det gott vänner!

tvättar.

Och halvsover . .
Men var liksom tvungen att tvätta innan jobbet då det var dom kläderna som var sitiga...
Magen kurrar så måste äta frukost.
Sen ska jag som sagt jobba.

♥puss

god förmiddag!

Eller det kanske är eftermiddag snart. . hm?
Jaja i alla fall är det snart dags att hoppa in i duschen . .lägenheten har blivit lite mindre stökig förutom sovrummet där hela min tvättkorg ligger på golvet. Måste tvätta och ända tvätttiden som passade mig som var ledig är i morgon klockan 6.00. så hinner precis tvätta innan jag ska vidare på jobb . .men måste ju! Ör ju likosm jobbkläderna som är akuta . . och strumpor! Har minst 50 par sockar och alla verkar ligga i tvättkorgen . . hm not bra not bra alls. . .men det ska ordnas imörn.
Sitter här och fifilurar vad som händer på jobbet ikväll, är väl det gamla vanliga. . hoppas på leende människor idag, var inte så många av den sorten igår. Man kan väl försöka klistra på ett smail i alla fall? Hallå så svårt är det inte jag gör det varje dag!!! Surt folk är det värsta jag vet!

Men nej som sagt dusch, skönt, mat, gott (kåldolmar idag!).
Hoppas ni får en bra eftermiddag/kväll.

♥puss

god morgon!

Ja då var det dags att stiga upp igen då . .till en ny vecka med nya möjligheter!
Visst låter det positivt?
Ja en så länge i alla fall :) jaja är ledig hela helgen så borde väl skutta och jubla men jag har inga planer överhuvudtaget så är det nån som vill hitta på nåt bara hojta! kanske kolla på melodifetsivalen?

Ja helgen var väl lite sisodär, känns som jag sovit bort hela, vilket iofs var skönt men hm ja inte alltid.
Dagen igår var trevlig i alla fall, blev bjudna på hemmagjorda semlor hos Etti och Tulle, mycket gott, spelade lite spel väntade på Malin och Bohre och käkade en lite smått stressad pizza innan det var dags för jobb!
På jobbet var det också trevligt, kändes att man inte suttit i kassan på en vecka så man orkade vara trevlig :)

Nej idag ska jag försöka plocka i ordning lite här hemma och sen gå till jobbet.

Ha det gott!