GAH!

Att det ska vaar så svårt att få ihop en enstaka liten utekväll. Men men jag jobbar iaf så bara jag vet vart jag ska när jag jobbat färdigt så är det lugnt med mig sen. Är stressigt och rörigt i hjärnan nu. Men men, bara jag tar mig igenom den här helgen så har jag klarat av den största persen på länge. 

nu är det rörigt i huvudet.

helgen verkar blir fullspäckad, jobb, fest, jobb, fest, sjunga, jobb, sova?,  och sen jobb uppohoppa kl.6.00 måndag morgon. . . . .  ???

Henning.

Ibland har man tur. Jag har tur som har dig. Fråga bara Tes :) Tack för helgen det var precis vad jag behövde, trots min depp så fick du mig att må mycket bättre. Tack.


Lars.

Helt underbart att äntligen få träffa Lars igen. Min älskling i alla lägen, du sviker mig aldrig, och förtstår mig oftast. Kommer snart till Uppsala för jag saknar dig redan!

Tes.

När man får ett sms, "Hej vad gör du ska vi ta en promenad", då blir man bara varm i hjärtat. Speciellt en sån där dag då man bara behöver få prata ur sig en massa. Så två gungor, jag och Tes och sen känns allt mycket lättare. Tack vännen för pratstunden,  jag kommer sakna våra små äventyr de framtida månaderna, var helt depp efter promenaden trots att den samtidigt betydde så mycket. Lycka till i Norge gumman!


veckan.

Har spenderats med vänner, gott sällskap och mestadels på jobbet. Jag har också hunnit med att bråka med mamma ca 7 ggr och brytit ihop lite på jobbet. Kanske beror på att min mesta tid spenderas på det stället just nu! Något som dock lyfte upp veckan lite var titten på Livfens jag fick i Tuna och fikan med Becka samma dag."Sen åkte Sverige över till Danmark o di brände Skåne, sen åkte Danmark över till Sverige o di brände Skåne så dä blev bare skånerost av alltihop!"

njuta caffe latte.

Otroligt skönt det är att sitta vid ett litet bord, med en latte och med sällskap av Tes och bara njuta att det är skönt väder och dagens jobb är avslutat. Kommer saknas. Tar vara på Testiden nu för snart finns det inte mycket kvar på ett tag. . . vilket iofs vissa tycker är helt underbart bra . . .nämner inga namn, du vet själv.

Igår påbörjades också sjungandet igen och denna gång med en liten samling människor i staden. Det var helt undebart, stornjöt i tre timmar! Man kan säga att gårdagen var helt perfekt, t.o.m. den missade biten kom med.

Bör också understykas att jag är glad, återigen fröjdas åt att jag är glad! Jag är upp över skyarna just nu jag njuter livet

och uppskattar varje minut! Underbart!

Så vad vill jag då det är enkelt att förstå jag vill bara sitta här med benen i kors!

självklart gullet!

Jag har inte så mycket och säga, jag har nu jobbat sex dagar i sträck och har två kvar innan jag blir ledig. Men nu verkar det som om helgen blir bra i alla fall.Jag fick den där känslan . . .

en tes och en stina smyger.

Skoja att vi gjorde idag vi smög som bara två små möss annars kan göra, nej inte direkt men otroligt kul hade vi i alla fall. För nu får man ju njuta av Tes så länge hon håller sig hemma!

Annars har jag inte mycket mer att säga om dagen än . .hahahahahhahahahahaha! Jag är glad, på nåt lustigt vänster åh så glad: Och väldigt road av diverse kommentarer som slank ur din mun min fine herre =) Blir en lång vecka utan så fint sällskap och god mat =)

"Tell me what you want?"
Tes diggar musiken på Skonisse =)

på tal om väst.

Här ska du få se Frida vad mamma hittade idag när hon började rensa garderoben och hittade pappas gamla skjortor och diverse annat. Den här västen har hängt med i alla fall 10-20 år och jag hoppas verkligen inte att skinnväst någonsin kommer bli modernt igen!


det svenska gula guldet.

Ja, då var det återigen den tiden på året då min mor och jag blir som två tyskar på semester i Småland. Helt galna! Vi drar på oss mjukiskläderna, gummistövlar och fyller fickorna med små plastpåsar eller drar med finkorgen ut på långpromenad (minst en timme) för att leta efter . . KANTARELLER! Vi går gamla stigar som farmor trampat upp, går rätt ut i skogen utan att egentligen veta vart vi är på väg och bara kör ner huvudet i marken och vandrar och vandrar. Oftast ger det resultat . . som idag . . Mamma får självklart rensa så vi kan få oss lite mackor sen med smörstekta kantareller!


nån gång ska jag banne mig flytta till Tidaholm!

Hade en underbar dag i Linköping hos Janna, en dag med henne får en absolut att må såå bra! Saknar dig gumman!
Fridas kanelbullar var inte heller att leka med, och självklart går hon och skaffar en valp dagen efter jag har varit där! Men hon var jättesöt i alla fall! Kommer snart tillbaka och inspekterar.
Lördagens ALV besök fick mig att vilja vara fem år igen, men vi njöt storartat av att gå där och bara mysa av stämningen, och Henning som inte är inföding njöt nog mest, tur jag drog med honom. Resten av helgen var inte fy skam den heller, ledig med bara en massa mys i regnet och god mat.

 

Jag är inte duktigt onöjd jag i alla fall =)

dagens höjdpunkt.

Helt klart Robert Gustavsson  på Allsången, väntat på hela sommaren, ingen gör Tony Rikardsson och Tony Irving lika bra som han!
Rekomenderar stark att kolla in honom på svt.se =)"Jag är inte bitter"

haha.

Hittade en rolig bild på Tes som jag helt glömt bort att jag tagit, haha! Vad som inte syns dock är att bilen är av ett väldigt flashigt märke, därav kortet, men pga. diverse vätskeintag har jag helt glömt bort vilket =)


kallt.

Mamma och jag skulle ta den lilla promenaden på 10 minuter till grannen för att hämta mjölk, för det var vi tvungna att dra på oss strumpor, varma sköna mysbyxor, gympadojor och en vindtät regnjacka!

Varför kan vi inte kunna få gå barfota lite till?musik är underbart.

Jag saknar att sjunga, jag gör det varje dag men jag saknar övandet stunden då man träffar tonen och faktiskt får det att låta som musik!
Idag lyssnar jag på svenska visor och ballader. . .mysigt värre i regnet.

En av mina favoriter som jag gärna nynnar på när jag känner mig vemodig sådär lagom mycket . . .Den tolkas av The real group på ett sådant underbart sätt att man bara gråter. . .

Ett liv för mig 

Kan jag få skänka dig en ton och samtidigt dela den med dig?
En önskan jag har och jag känner ditt svar,
vi behöver inga ord.

Kan jag få skänka dig min tid och vill du sen dela den med mig?
i säkert förvar nu mitt hjärta du har,
och varje stund jag är med dig
så vet jag att min dröm har blivit sann.  

Ett liv för mig är ett liv med dig.
Doften av ditt hår,
varje liten tår
gör mig mera säker på
att ett liv för mig är ett liv med dig.
Jag kommer alltid, alltid att älska dig.  

Kan jag få skänka dig en ros, en vacker och annorlunda ros?
Den finns bara i vår blomfantasi,
men varje morgon slår den ut.

Kan jag få skänka dig en ton som alltid ska spela inom dig.
Försiktig men fri klingar vår melodi
och när den stilla flyter på, då vet vi att vår dröm har blivit sann.  

Ett liv för mig är ett liv med dig.
Doften av ditt hår,
varje liten tår
gör mig mera säker på
att ett liv för mig är ett liv med dig.
Jag kommer alltid, alltid att älska dig.
(Do do do...)
  

(Text & Musik Anders Edenroth)


idag.

När jag började min promenad idag sattes mp3 spelaren på och lite radio i lurarna, det var p1 och på p1 var det radionovell, och inte mindre än Edgar A. Poe's Svarta katten, uhh ryser lite smått men oh så bra den är!
Denna vecka hoppas jag blir så bra som jag har tänkt mig . . . 

  • Onsdag till Linköping och Janna
  • Fredag fika med Frida
  • Lördag ALV med Henning
  • Söndag lat dag helst i regnet =)


 

Sensmoralen: lita ALDRIG på din katt.


muffins är underskattat.

Tes och jag vet apsolut hur man ordnar ett party a la hemmafruar. . . efter en hård kvälls muffinsbakande så blev de minsann uppskattade. Blev lite av ett kafferep då Oskar utbrister att ska det serveras muffins måste han ha kaffe =)
Vi fick i alla fall en lyckad lördagkväll/natt med många skratt och gott sällskap!
   

"Det är ju såna här, såna vad heter dom..."
"Smarties?"
"Ja just det så heter de ju såna där du vet"