Behöver jag säga mer?

dsc00307 (MMS)

Behöver jag säga mer?


semesterdag nummer 1.

Måste säga att jag är nöjd med den, strålande solsken och häng vid sjön med bästaste pojkvännen.
Brännan börjar byggas på här kan jag säga :)
Nu ska vi snart ta tag i disken sen ge oss ut på cyklarna ett tag och kolla läget.

puss

midsommer.

Hade en mycket trevlig midsommar igår, åh shit vilken tur med vädret. När vi gav oss ut med flotten var det mulet och dant men det släppte snart och vi kunde lägga till flotten och njuta av solsken och bad. Massa god mat blev det igår så idag är magen mätt och god. Är extremt trött idag så nu ska jag vila upp mig medans J&J spelar tvspel.

Ikväll drar vi mot Åhl för fika med fam Starenflykt ♥

 

Hoppas ni alla inte är för bakis idag ;)


Här har vi spenderat midsommar, nu bär det...

dsc00306 (MMS)

Här har vi spenderat midsommar, nu bär det av hemåt för mer firande. Hoppas alla har en trevlig midsommar! Puss


SEMESTER!

Började min semester med att cykla hem från jobbet i denna värme så nu är jag genomblöt! Men solen skiner i alle fall!

Så nu är jag ledig.. .blir kankse inte så mycket blogg men men, ni överlever ;)

puss

barn nummer 2.

Nu har även lillgrodan tittat ut, Grattis Lisa med sambo (kommer ju inte på namnet!) till flickan!!


Idag har jag spenderat tid med Lang, hur bra som helst.
Men nu ska jag stapla till jobbet, eller ja fjäskade lite så jocke kör mig han ska ändå iväg ;)

puss

wunderbar.

Dagen igår var helt underbar. Solsken som resulterade i en snygg bränna, not, och trevligt sällskap.
Vi skyndade hem under eftermiddagen för att även hinna med en grillnng med några av grannarna här på stigen och det var kul att få träffa lite av folket som faktiskt bor här :)

Meen, idag lägger sig huvudvärken som en dimma här över, vi skyller gladeligen på solen och blåsten på havet igår.  . för vätskeintaget var det ju inget fel på ;P i alle fall väntas nu min mor in och vi ska åka till Ingatorp och inhandla ett köksbord.

Ha en fin söndag!

Semester!

dsc00304 (MMS)

Semester!


barn nummer 1.

Barn nummer ett på väntelistan har kommit UT! Det blev en plutt till slut, en liten tös!
Så grattis Malin och Fredrik till eran dotter!


Idag ger vi oss ut på vattnet, det stora blå, hoppas alla får en trevlig lördag!

 

puss


är det väldigt fel om man får en aborre när man fiskar strömming?

-det roliga var att jag inte ens försökte fiska heller bara lekte lite med dragen i vattnet ;) hehe, gick ingen strömming bara en liiiiten aborre som inte ens varit mat nog åt katten :)

Idag har varit en wunderbar dag, 46 grader celsius på balkongen och jag är lite lätt röd på huden, men jag smörjer in mig det är JÄTTEVIKTIGT, hör på det alla ni som tycker det är onödigt för ni ska bli så bruna som möjligt!!!!!!

Var jätteduktig och fyllde kylskåpet med mat idag, barskåpet med vin och baileys (fick en lite rosa ask på systemet för jag visade duktigt upp mitt leg=) nu är semestern räddad!

Blev en liten tur till Skaftet med och lite brygghäng med gänget. . mysigt värre, sen åkte vi runt halva udden och kollade in lite fina hus.

Nu är jag tlött och ska gå till kojs!

Pöss


tadaaaaa!

Efter ännu en pigg powerwalk klockan åtta på morgonen är jag nu fit for fight för denna dag. Det blir att springa på stan och köpa mig ett par tofflor till jobbet, besöka systemet för lite rötjut och sen handla lite på mitt kära ICA!
Seeeeen ska det schteeeeekas lite mera på balkonge idag, så jäkla gut det var igår och idag är det ju mindre moln på himmelen! Love sommaren!

Men nej nu ska facet på! Och lite kläder vore kanske en fördel med ;) hehe

hörs!

bebisar överallt.

Ja uj nu börjar alla pluppa ut sina små ;) och det verkar vara pojkar som leder ;)
Nej skämt åsido GRATTIS till alla fina som ligger på BB just nu!

Just nu väntar vi gastkramande på en lillgroda och en plutt men varken eller har kommit ut än, vi håller tummarna!

I alle fall så är jag relativt utsövd idag, gick upp tog min morgonpromme i rask takt då jag halvvägs kom på att jag glömt stänga av väckarklockan och var lite rädd att den skulle gå igång och grannarna skulle tro det var ett brandlarm och försöka bryta upp dörren eller nåt. Men uj vilket flås jag fick upp och var hemma powerwalkad och klar cirkus fyra minuter i åtta, så jag hann ;)
Käkade frukost tänkte soffhänga ett tag och somnade igen :) hahahaha. Typiskt mig!

Men nu ska jag starta tvättmaskinen, ska ju vara fint väder några dar framöver och finns inget som luktar så gott än tvätt som hängt ute! Sen blir det att lägga sig på balkongen och schteeeeka lite! Så gut med solsken!

Hej hopp hoppas ni alla får en bra onsdag!

puss

"jag får rotsläpp"

Nej Frida det är inte lätt med alla rötter och grejer ;)
Jag kom ut igår, med gummistövlar och paraply går allt. . och sen var det ju inte så dumt att Johanna stannade precis utanför dörren heller :) Och tur var väl att vi kom iväg för vi hade det jättetrevligt med massa goda tilltugg och roligt sällskap.

Men idag är jag trött, riktigt trött. Sitter fortfarande i sängen . . .men ska snart slänga i mig lite frukost och sen göra mig i ordning för jobbet.

Är sista veckan nu innan allvaret slår in . . jobbar ju nästa vecka men sen har jag semester och kommer tillbaka precis lagom till högsäsongen . . . puh, men det är ddå det är roligt och jobba om man nu får jobba är lite si och så med tiderna i år men jag ska inte klaga på mitt schema mer än att vissa som börjat EFTER mig fått FLER timmar! Funkar visst så just nu, jag var för trött förra året och jobbade häcken av mig så i år får jag knappt jobba alls . . . . BLRPPPPPP!

Men i alle fall, får vara nöjd med att jag slutar typ 13 el. 14 hela sommaren så hinner med balkonghäng och flotte vilket jag uppskattar.

Nej nu är klagomuren slut för idag :P så nu ska jag se vad älskling lämnade till frukost åt mig :)

pösssss

"allt går med en rosa mopp"

Jadu Johanna "moppen" Svahn allt går banne mig med en rosa mopp ;)
Idag har det varit ordentlig storstädning av kassorna på Ica Kvantum Vimmerby, å guu så fint ni gjorde det tjejer!
Har väl varit en bra dag om än inte lite smått irriterat här och var, vet inte om det är vädret eller bara sömnbrist men tycker snäsigheten och det enorma självförtroendet ibland borde läggas åt sidan. Alla kan inte allt så det så!

Men nu när jag fått ur mig det så får jag väl summera helgen, den har varit bra lite seg men bra hela lördagen blåste bort men vi lyckade också blåsa bort lite kartonger som stört lite så nu är vi ca 5 banankartonger lättare . .blir förmodlich att inhandla vårat nya stora köksbord nu till helgen, göttigt.
Söndagen spenderades i kyrkor, sjungandes tills stämbanden la av men det var finfint det med :)

Så egentligen har man väl bara vädret att klaga på, ska om cirka en halvtimma befinna mig vid en bensinmack för gemensam färd till R på lite fika och inspektion av hennes lya, , vi får väl se. . . . . . . . . .just nu ÖSER det ner. . . fick ta in mina balkongblommor förra veckan för de var för blöta och satte precis ut dom när jag kom hem förut . . och nu är det nog redan förstörda av störtskuren . .men jag tänker INTE gå ut och hämta dem . . .

Aja, den som lever får se.

Ha en göttig måndagskväll . .

ännu en dansbild.

Haha, malin hittade en där jocke faktiskt vet vad han håller på med =)

hehe, åh vilka minnen man kommer ha efter den kvällen :)


vuvuzela.

Tänkte göra ett seriöst försök att kolla på fotbollsvm men orkar faan inte med en hel match med de där jävla tutorna. . . man hör ju ingenting, förstör alltihop.

Fast iofs man kanske skulle ha en så man kunde börja tuta i den när det blir för tjatigt på typ jobbet :) skulle nog få tyst på en del ;)

pösss


kaffe och glass.

Det är mumma det! Lagade till potatissallad och rökt råddjurskött med sallad till middag idag, blev uppskattat :) fixade även lite gina till efterrätt med glass till. Ännu bättre! Och kaffe, som jag nu sitter och sörplar i mig det sista. Det är fotbollsvm på tv och Jocke har jouren så vi tittar snart på två apparater och han får åka iväg lite då och då. Men vi ska försöka få till lite fredagsmys ändå :)

Hoppas alla har en fredagskväll!!




En bild från förra lördagen som jag blir så glad av att titta på!
Puss

lediga dagen.

Ja idag var man då ledig för första gången på en vecka. . skiner solen? -nej.
Piss, men mig gör det inget egentligen har massor att styra med inne . . men tycker synd om alla studenterna som får det kyligt.

Ja så jag ska då ägna min dag åt tvätt och städ och lite matlagning, tänkt ställa mig och göra potatissallad. Mums. Varför köpa när man kan göra egen?!

Åh sprang ner till jobbet förut. . blev lite fel i kassan igår och var tvungen att få klarhet i hur det va . .hade glömt ge kunden pengar när hon skulle ta ut sen ringde hon och frågade om det och jag fick total blackout . .hade jobbat 10 timmar och var segare en segast i kolat . . men det hade löst sig, med hjälp av E's räknekunskaper och V's övervakningskameror kunde vi se att hon inte fått pengar utan får komma och hämta dom idag . .puh, och det bästa av allt, hon var inte arg, Det är jag tacksam för, för hon hade ju liksom missat också . .så nu kan jag pusta ut . .hade lite svårt att somna igår. . .

Nej nog om mitt tråkiga jobbliv nu drar vi upp spotify på städlistan och kör igång. Vår fina nya lgh ska bli ren :)


pöss

gräsmatta.

Idag ska det jobbas hela dagen, håller mig uppe med tanken på att vi är ett skönt gäng som jobbar idag.

Btw så testade vi ugnen igår :) den funkar, tacopaj, muffins och kakor blev det så nu är vi fikaredo :)

Nej är väl bäst att ge sig ner i röran och hålla tummarna att ingen får för sig att jag måste jobba i helgen.

puss

the wedding.

I lördags var vi på det första bröllopet där ingen släkt var inblandad, vi har nu varit på det första kompisbröllopet.
Och det var såå roligt! Helt underbar eftermiddag/kväll!!!!!!!!! God mat, trevlig dans och allmänt mysigt!






woho!

Mitt internet funkar igen!

I'm back bitches!

?

dsc00301 (MMS)

?


jag lever.

Färdigflyttad och än så länge har vi inget att klaga på . .förutom duschen blev inte ens blöt så nu byter joce munstycke. .  :)

Iallefall, orkar inte blogga på jockes sega dongelnät så får se när jag kommer tillbaka igen . .

haregott